Всички оферти

Редакция и корекция на текст ( CV и мотивационно писмо)  на Английски език от бизнес експерт  с роден Английски език!!! Само сега за 10 лв. получавате 5 страници корекция, вместо за 25лв.!!!

Редакция и корекция на текст ( CV и мотивационно писмо) на Английски език от бизнес експерт с роден Английски език!!! Само сега за 10 лв. получавате 5 страници корекция, вместо за 25лв.!!!


Цена:
25.00 лв.
10.00 лв.Спестяваш: 15.00 лв.
-60%88 88 88часа мин. сек.
Вашето CV ще отвори или затвори много врати за бъдещата Ви кариера, текста му може да прави добро впечатление написан на Английски език, дори това да не е майчиния Ви език.


Текстове, които се публикуват или четат от различни целеви групи (доклади, статии, реклами, автобиографии, мотивационни писма, официална кореспонденция и други важни документи) е добре да звучат подобаващо за идеята, която внушават и да са граматически и стилистически вярно конструирани.


Защо е необходимо да правим редакция/корекция на текстовете си?

 • Правилно конструирания текст показва уважение и отговорност към бизнеса и партньорите Ви.
 • Точността в детайлите говори за точност във всяко отношение.
 • Правилно написаният текст предава идеята коректно и внушава вложения в него смисъл подсъзнателно.
 • Грамотността и граматическата точност на текста ще я забележат малко хора, но липсата на такава прави лошо впечатление и ще се забележи от всеки.Само сега имате уникалната възможност да ни изпратите Вашето CV и мотивационно писмо написани на английски език и ние ще коригираме и редактираме текста Ви, така че да отговаря на международните професионални стандарти и да представлява Вас и Вашето професионално израстване във възможно най-добра светлина.

Доверете се на нашите бизнес експерти с роден Английски език сега, за да направите първото впечатление подобаващо и да постигнете дългомечтаното от Вас кариерно развитие.

Лесно и бързо, изпратете Вашето CV и мотивационно писмо на английски език в WORD формат, заедно с генерирания код на Вашия валчер до електронната ни поща als1000bg@gmail.com, а ние експедитивно ще Ви върнем професионално коригирани и редактирани Вашите CV и мотивационно писмо.

За повече информация и уточняване на специфични детайли относно предлаганат от American Language Schools услуга за коригиране и редактиране на текстове на английски език се свържете с нас на тел: 0888 38 2575 ; на e-mail: als1000bg@gmail.com ; на сайта ни http://american-language-schools.beep.com.

Офертата включва:

 • Редакция и корекция на текст ( CV и мотивационно писмо) на Английски език от бизнес експерт с роден Английски език.


Виж офертата
Редакция и корекция на текст ( CV и мотивационно писмо)  на Английски език от бизнес експерт  с роден Английски език!!! Само сега за 10 лв. получавате 5 страници корекция, вместо за 25лв.!!!Редакция и корекция на текст ( CV и мотивационно писмо)  на Английски език от бизнес експерт  с роден Английски език!!! Само сега за 10 лв. получавате 5 страници корекция, вместо за 25лв.!!!
Супер оферта за майските празници! Починете си сред природата в Пампорово! Три нощувки на човек в хотел „ Елица”, само за 39лв. вместо за 45лв.!

Супер оферта за майските празници! Починете си сред природата в Пампорово! Три нощувки на човек в хотел „ Елица”, само за 39лв. вместо за 45лв.!


Цена:
45.00 лв.
39.00 лв.Спестяваш: 6.00 лв.
-13%88 88 88часа мин. сек.
Хотел Елица-Пампорово е чудесен избор за Вашата почивка. Той се намира в курортен комплекс Пампорово, на тихо и спокойно място. В него предлагаме на гостите си комфортни и луксозни стаи и апартаменти за тяхната пълноценна почивка. За Вашия незабравим престой хотел разполага с ресторант, фитнес,джакузи,бесплатен интернет,детска площадка,барбекю и паркинг. А уютът, спокойствието и чистотата са неизменна част от практиката ни.

Можете да се възползвате от офертата, като закупите ваучер за отстъпка и останалата част доплатите на място, в хотел Елица.

След като натиснете бутона КУПИ, Dabe.bg Ви дава възможност да посочите желания от Вас ваучер:

 • Три нощувки само за 39лв. вместо за 45лв.! (Вие закупувате ваучер за отсъпка за три нощувки от Dabe.bg. на стойност 4лв. и доплащате сумата от 35лв. на рецепцията на хотел'Елица'.)


 • Четири нощувки само за 52лв. вместо за 60лв.!(Вие закупувате ваучер за отсъпка за четири нощувки от Dabe.bg. на стойност 5лв. и доплащате сумата от 47лв. на рецепцията на хотел'Елица'.)


Офертата включва:
 • Три или четири нощувки в хотел „Елица” .
 • Кабелна телевизия.
 • Паркинг.
 • курортна такса
 • ДДС.


Виж офертата
Супер оферта за майските празници! Починете си сред природата в Пампорово! Три нощувки на човек в хотел „ Елица”, само за 39лв. вместо за 45лв.!Супер оферта за майските празници! Починете си сред природата в Пампорово! Три нощувки на човек в хотел „ Елица”, само за 39лв. вместо за 45лв.!
Празнувайте вашето завършване в Пампорово! Хотел Елица Ви очаква! Сега три нощувки и празнична вечеря само за 55лв. вместо за 65лв. !

Празнувайте вашето завършване в Пампорово! Хотел Елица Ви очаква! Сега три нощувки и празнична вечеря само за 55лв. вместо за 65лв. !


Цена:
65.00 лв.
55.00 лв.Спестяваш: 10.00 лв.
-15%88 88 88часа мин. сек.
Заповядайте в хотел Елица и празнувайте своя бал!

За Вашия незабравим престой хотел разполага с ресторант, фитнес,джакузи,безплатен интернет,детска площадка,барбекю и паркинг.

Можете да се възползвате от офертата, като закупите ваучер за отстъпка и останалата част доплатите на място, в хотел Елица.

След като натиснете бутона КУПИ, Dabe.bg Ви дава възможност да посочите желания от Вас ваучер:

 • Три нощувки и празнична вечеря за 55лв. вместо за 65лв.! (Вие закупувате ваучер за отсъпка за три нощувки и празнична вечеря от Dabe.bg. на стойност 5.50лв. и доплащате сумата от 49.50лв. на рецепцията на хотел'Елица'.)


 • Четири нощувки и празнична вечеря само за 67лв вместо за 80лв.!(Вие закупувате ваучер за отсъпка за четири нощувки и празнична вечеря от Dabe.bg. на стойност 6.50лв. и доплащате сумата от 60.50лв. на рецепцията на хотел'Елица'.)


Офертата включва:
 • Три или четири нощувки в хотел „Елица” .
 • Празнична вечеря.
 • Кабелна телевизия.
 • Паркинг.
 • курортна такса
 • ДДС.


Виж офертата
Празнувайте вашето завършване в Пампорово! Хотел Елица Ви очаква! Сега три нощувки и празнична вечеря само за 55лв. вместо за 65лв. !Празнувайте вашето завършване в Пампорово! Хотел Елица Ви очаква! Сега три нощувки и празнична вечеря само за 55лв. вместо за 65лв. !
: Уникален LED часовник! Лек, удобен и в изключителни цветове само за 8.90лв вместо за 32лв. ! Супер модерен часовник.

Уникален LED часовник! Лек, удобен и в изключителни цветове само за 8.90лв вместо за 32лв. !


Цена:
32.00 лв.
8.90 лв.Спестяваш: 23.10 лв.
-72%88 88 88часа мин. сек.
Изработени от висококачествен силикон в изключителни цветове и елегантен стъклен дисплей - те са чудесен аксесоар за всеки сезон. Леки, удобни и приятни те са подходящи за всяка възраст.

Изберете любимия си цвят и поръчайте сега LED часовници на неустоима цена .

Цветове:

 • Бял.
 • Черен.
 • Жълт.
 • Розов.
 • Лилав.
 • Син.


Офертата включва:

 • Един брой LED часовник в цвят по избор на клиента.

Виж офертата
: Уникален LED часовник! Лек, удобен и в изключителни цветове само за 8.90лв вместо за 32лв. ! Супер модерен часовник.: Уникален LED часовник! Лек, удобен и в изключителни цветове само за 8.90лв вместо за 32лв. ! Супер модерен часовник.
Безопасен и ефективен начин да увеличите вашия бюст, магически подплънки за сутиен на изключителна цена само в Dabe.bg.

Безопасен и ефективен начин да увеличите вашия бюст. Направето го сега с магически подплънки само за 17лв. вместо за 34лв.!!!


Цена:
34.00 лв.
17.00 лв.Спестяваш: 17.00 лв.
-50%88 88 88часа мин. сек.
Безопасен и ефективен начин да увеличите вашия бюст.

Магическите подплънки ще помогнат на гърдите Ви да изглеждат няколко размера по-големи!
Трябва да ги има в гардероба на всяка една жена за една вечерна рокля или за по-секси вид.


Инфо:


 • Удобни, без никакво усещане, че ги носите.
 • Подходящ е за всички сутиени и всеки размер.
 • Измиват се ръчно с топла вода и сапун.
 • Възползвайте се и бъдете със самочувствие.
 • В комплекта има 2 подплънки за многократна употреба.
 • Подплънките са в бял цвят.

 • Стиснете мини помпата няколко пъти и ще видите магията.
 • Въздухът може да бъде освободен, като натиснете върху бутона.
 • Размерът на сутиена може да се регулира чрез помпане или освобождаване на въздуха.Офертата включва:


 • Един брой магически подплънки за сутиен в универсален размер.Виж офертата
Безопасен и ефективен начин да увеличите вашия бюст, магически подплънки за сутиен на изключителна цена само в Dabe.bg.Безопасен и ефективен начин да увеличите вашия бюст, магически подплънки за сутиен на изключителна цена само в Dabe.bg.
Истинско светещо бижу, уникална антистрес LED лампа с мека светлина на много добра цена.

Подарете си едно истинско светещо бижу!!! Сега 7 LED лампа с успокояващи цветове само за 6лв. вместо за 12лв. !


Цена:
12.00 лв.
6.00 лв.Спестяваш: 6.00 лв.
-50%88 88 88часа мин. сек.
7 LED лампа идеална както за детската стая, така и за декорация. Мека светлина с формата на топка .
Тази лампа е едно истинско светещо бижу, което възхищава всеки с красотата и елегантността си . С подарък като този няма как да не спечелите сърцето на любимия човек . След като веднъж включите лампата , тя нежно преминава през най-меките и деликатни цветове от небесната дъга ,създавайки успокояваща обстановка във всяка стая . 7 LED лампата е идеалният начин за създаване на настроение преди романтична вечеря или може да послужи да привлечете вниманието на всички ваши приятели на партито ви .


Забележка: Тази лампа разполага с вградени LED диодни светлини които са изключително икономични и се захранват от 3бр. батерии ( от типа . CR2032 3 V стандартни часовникови батерии) , което ви позволява да я поставите на което и да е място в стаята си тествайки границите на своята креативност .
Размер 8 см.


Офертата включва:

 • Един борй силиконова антистрес, LED топка.Виж офертата
Истинско светещо бижу, уникална антистрес LED лампа с мека светлина на много добра цена.Истинско светещо бижу, уникална антистрес LED лампа с мека светлина на много добра цена.
Стани кралица на бала, Само сега салон за красота „Ами Буе” ти предлага неустоимо предложение!

Стани кралица на бала!!! Само сега салон за красота „Ами Буе” ти предлага неустоимо предложение! Прическа, ноктопластика и грим, плюс подарък- кератинова терапия само за 89.лв вместо 190лв.!!!


Цена:
190.00 лв.
89.00 лв.Спестяваш: 101.00 лв.
-53%88 88 88часа мин. сек.
Искаш да изглеждаш перфектно? Специалистите от салон за красота „ Ами Буе” , ще се погрижат за твоят перфектен външен вид!!!

Офертата включва:

 • Прическа с продуктите на: L’OREAL.
 • Ноктопластика с продуктите на: O.P.I.
 • Грим с продуктите на: Kryolan, Vichy и др.
 • ПОДАРЪК който може да бъде ползван преди или след бала: Кератинова терапия за коса.


ЗАБЕЛЕЖКА: Всеки който закупи ваучер от Dabe.bg ще получи ГОЛЯМА ОТСТЪПКА при ползването на услугите: Пробен грим и прическа!!!


Виж офертата
Стани кралица на бала, Само сега салон за красота „Ами Буе” ти предлага неустоимо предложение!Стани кралица на бала, Само сега салон за красота „Ами Буе” ти предлага неустоимо предложение!
Сребърен амулет за здраве на много изгодна цена, красив амулет от сребро на много изгодна цена от Dabe.bg, евтин амулет за здраве.

Сребърен амулет за здраве само за 37.20лв. вместо за 60лв. от СТИКС СИЛВЪР!


Цена:
60.00 лв.
37.20 лв.Спестяваш: 22.80 лв.
-38%88 88 88часа мин. сек.
СРЕБЪРЕН или ПОСРЕБРЕН амулет за здраве с до 50 % отстъпка от СТИКС СИЛВЪР!!!

Ръчно изработен амулет за здраве. Самият пентаграм има огромна окултна мощ, която се увеличава с написаното около него. Носи добро настроение и добро здраве на притежателя си.

 • Вариант 1: СРЕБЕЪРЕН амулет , тежи 8-9 гр. и е с диаметър - 3см. е на стойност 37,20 лв. вместо 60 лв.!

 • Вариант 2: ПОСРЕБЕРЕН амулет, тежи 7 гр. и е с диаметър - 3см. е на стойност 14 лв. вместо 30 лв.!След като натиснете бутона КУПИ, Dabe.bg Ви дава възможност да посочите желания от Вас ваучер.


Офертата включва:

 • Амулет за здраве в избраният от Вас вариант.
Виж офертата
Сребърен амулет за здраве на много изгодна цена, красив амулет от сребро на много изгодна цена от Dabe.bg, евтин амулет за здраве.Сребърен амулет за здраве на много изгодна цена, красив амулет от сребро на много изгодна цена от Dabe.bg, евтин амулет за здраве.
Пречистете тялото си!!! Пълен цикъл от 15 процедури по детоксикация на организма на много изгодна цена от Dabe.bg.

Пречистете тялото си!!! Пълен цикъл от 15 процедури по детоксикация на организма, само за 60лв. вместо за 300лв. !


Цена:
300.00 лв.
60.00 лв.Спестяваш: 240.00 лв.
-80%88 88 88часа мин. сек.
Детоксикацията на организма с детоксикатор е бърза и приятна процедура. Потапяш краката в леген с вода и милиони йони задействат естествените очистителни процеси на тялото ти. По време на процедурата във водата се отделят различни отпадни вещества, които оцветяват водата в различни цветове, в зависимост от органите, от които се отделят.


Ефект от процедурата:

 • Стимулира очистителните процеси на тялото.
 • Отстранява токсините и шлаките.
 • Стабилизира кръвообращението.
 • Премахва стреса и умората.
 • Подобрява паметта и съня.
 • Ускорява метаболизма.
 • Пречиства от тежки метали.
 • Подобрява състоянието на кожата.
 • Облекчава болката и умората в краката.
 • Подобрява работата на черния дроб и бъбреците.
 • Обновява и енергизира цялото тяло.
Офертата включва:

 • Пълен цикъл от 15 процедури по детоксикация на организма.
Виж офертата
Пречистете тялото си!!! Пълен цикъл от 15 процедури по детоксикация на организма на много изгодна цена от Dabe.bg.Пречистете тялото си!!! Пълен цикъл от 15 процедури по детоксикация на организма на много изгодна цена от Dabe.bg.
Квантова диагностика на организма на организма на много изгодна цена, диагностика на организма с биоскенер на добра цена от Dabe.bg

Правилната и навременна диагностика е първата стъпка към Вашето здраве! Квантова диагностика на организма от СТИКС БГ ! Само за 16лв. вместо за 80лв. !


Цена:
80.00 лв.
16.00 лв.Спестяваш: 64.00 лв.
-80%88 88 88часа мин. сек.
Най-ново поколение биоскенер за квантова диагностика на здравословното състояние на организма. Този метод на изследване е бърз, точен и икономичен.

В рамките на една минута апаратът отчита 130 здравни показатели и дава пълна информация за:

 • Сърдечно-съдова.
 • Мозъчно-съдова.
 • Полова система.
 • Минерална плътност на костите.
 • Витамини и микроелементи.
 • Бял дроб.
 • Черен дроб.
 • Жлъчка.
 • Ендокринна система др.
Подготовка за изследването:


 • Преди изследването трябва да отстраните от себе си всички метални предмети.
 • Не пийте алкохол или кафе непосредствено преди изследването.
 • Изследването трябва да се провежда на полупразен Стомах.ЗАБЕЛЕЖКА:Хора с пейсмейкъри не трябва да се подлагат на изследване.! Офертата включва:
 • Квантова диагностика на организма.
Виж офертата
Квантова диагностика на организма на организма на много изгодна цена, диагностика на организма с биоскенер на добра цена от Dabe.bgКвантова диагностика на организма на организма на много изгодна цена, диагностика на организма с биоскенер на добра цена от Dabe.bg
Безоперативна липосукция на зона по избор с ВЕЛАШЕЙП-8 на супер цена, без целулит на много изгодна цена от Dabe.bg.

Безоперативна липосукция на зона по избор с ВЕЛАШЕЙП-8 в SPA DEMETRA!!! Сега само за 10лв. вместо за 50лв.!!!


Цена:
50.00 лв.
10.00 лв.Спестяваш: 40.00 лв.
-80%88 88 88часа мин. сек.
Защо ВЕЛАШЕЙП-8 (V8)? Това е Безоперационна алтернатива на липосукцията и лифтинг операците!!!

Естетичен апарат № 1 за 2009 г. в Щатите в борбата за моделиране на перфектно тяло без целулита, загубата на тонус и кожа без бръчки!!!

Офертата включва:

1 процедура с ВЕЛАШЕЙП-8 (радиочестотен лифтинг)на една зона по-избор:
 • Корем.
 • Паласки.
 • Седалище.
 • Деколте и шия.
 • Прасци.


ЗАБЕЛЕЖКА: За процедура на цяло тяло са необходими 5 процедури.

За оптимален резултат е препоръчително да се правят по две процедури на седмица.ТЕХНОЛОГИЯ

В основата му е уникална разработка – elos технология (electrо-оptical synergy), т.е. електрооптичен синергизъм, включващ инфрачервено излъчване и биполярна радиовълнова енергия. Инфрачервената светлина нагрява повърхностно кожата. Пренасяйки енергията в дълбочина, радиовълните безпроблемно разграждат мазнините в мастните клетки и активизират синтеза на колаген. Освен че усилват ефекта на elos фактора, вакуумът и масажните ролери активизират микроциркулацията и лимфата, което води до насищане на тъканите с кислород и елиминиране на токсините. Освен разграждане на липоцитите /мазнините в клетката/ с технологията заложена в V8 имаме увеличаване на производството на колаген. По този начин кожата става по-еластична и придобива видимо по-здрав вид без стрии.

 • Намалява целулита след първия сеанс със 34%, но и с всеки следващ отново моделира фигурата, подмладява и стяга кожата.
 • Подобрение и на състоянието на стриите.
 • Намалява бръчките след първия сеанс със 27%, но и с всеки следващ отново моделира лицевия контур, подмладява и стяга кожата на шията и деколтето.
 • Одобрен е от FDA (Американската федерация за контрол над храните и лекарствата) като единственото безопасно медицинско решение за корекция на фигурата .
 • Оптималните резултати от процедурите се наблюдават в периода между 6-8 седмици от началото на терапията. Въпреки това, още след първата процедура ще забележите значително подобряване на вида и усета на третираните зони – там кожата е по-стегната, гладка и мека.


“Еlos” технологията е революционна стъпка в практиката на естетическата медицина, която комбинира биполярна радио- честота (RF) със светлинна енергия - лазерна, IPL или инфрачервена. Тя е заложена в апарата V8, който се счита от световната практика за неинвазивен ефикасен метод за разрушаване на целулита и за подобряване формите на тялото. При повечето клиенти процедурата с V8 е безболезнена и релаксираща. Те изпитват усещане на топлина, облекчение и дълбоко масажиране на тъканите.

V8 съчетава в себе си преимущества присъщи на следните познати технологии:

 • Биполярна радиочестота /RF/ и инфрачервена светлина /IR/ – за постигане на ефикасна хипертермия на кожната и подкожната тъкан, като разширява кръвоносните съдове и увеличава метаболизма на мастните клетки.
 • Вакуум – за подобряване на кръвообращението в третирания участък и за максимално доближаване на тъканта до RF и IR източниците.


 • Ролки за механичен масаж - стимулират лимфното дрениране на натрупалите се междуклетъчни течности. V8 се предлага с два апликатора: голям - за обработване на коремната област, задни части, бедра и гръб и малък - за третиране на ръце, лице, скули, шия и прасци. Клиничи изследвания показват, че повечето пациенти виждат първоначалните резултати след първите 5 процедури, а още по-изявени и трайни резултати се постигат само след 12 процедури.
Виж офертата
Безоперативна липосукция на зона по избор с ВЕЛАШЕЙП-8 на супер цена, без целулит на много изгодна цена от Dabe.bg.Безоперативна липосукция на зона по избор с ВЕЛАШЕЙП-8 на супер цена, без целулит на много изгодна цена от Dabe.bg.
Супер забавен боулинг за деца! Занимателни игри за малчугани на много добри цени само от Dabe.bg. Изгри за деца наизгодна цена.

Супер забавен боулинг за деца!!! Само сега комплект боулинг с девет цветни кегли и две топки, само за 9.90лв. вместо за 22лв.!


Цена:
22.00 лв.
9.90 лв.Спестяваш: 12.10 лв.
-55%88 88 88часа мин. сек.
Уникална и занимателна, боулинг игра! С нея можете да играете дори и в парка!!!

Офертата включва:

Пластмасов комплект за боулинг, който включва:

 • Девет цветни кегли с размер 23см.
 • Две топки.
 • Скобички за подреждане на комплекта.
Виж офертата
Супер забавен боулинг за деца! Занимателни игри за малчугани на много добри цени само от Dabe.bg. Изгри за деца наизгодна цена.Супер забавен боулинг за деца! Занимателни игри за малчугани на много добри цени само от Dabe.bg. Изгри за деца наизгодна цена.
Зарадвайте малчугана!!! Весело влакче с релси и палма, само за 8.80лв. вместо за 16лв.! Весело влакче на добра цена от Dabe.bg.

Зарадвайте малчугана!!! Весело влакче с релси и палма, само за 8.80лв. вместо за 16лв.!


Цена:
16.00 лв.
8.80 лв.Спестяваш: 7.20 лв.
-45%88 88 88часа мин. сек.
Увлекателно първо влакче за вашето дете! ... Това очарователно малко влакче се е превърнало в любима играчка на всеки един малчуган.

Офертата включва:

 • Влакче с релси и палма. ( Влакчето е с механизъм .)
 • Влакчето е с размери 44х20х5 см.
Виж офертата
Зарадвайте малчугана!!! Весело влакче с релси и палма, само за 8.80лв. вместо за 16лв.! Весело влакче на добра цена от Dabe.bg.Зарадвайте малчугана!!! Весело влакче с релси и палма, само за 8.80лв. вместо за 16лв.! Весело влакче на добра цена от Dabe.bg.
Почистване на прозорци и фасади от професионалистите от ALPSTRONG на много изгодна цена от Dabe.bg!!

Почистване на прозорци и фасади от професионалистите от ALPSTRONG !!! Сега 100 м2 само за 130лв. вместо за 260лв.!!!


Цена:
260.00 лв.
130.00 лв.Спестяваш: 130.00 лв.
-50%88 88 88часа мин. сек.
Офисът е чист отвътре... а ОТВЪН?! Външно стъклопочистване на фасади и прозорци от "Алпстронг"!

В "Алпстронг" са ангажирани подбрани висококвалифицирани специалисти-техници и работници с доказан опит в строителния бранш и работата по алпийски способ.

Можете да се възползвате от офертата, като закупите ваучер за отстъпка и останалата част доплатите при подписване на договор с "Алпстронг" .

ЗАБЕЛЕЖКА: Вие закупувате ваучер за 26лв., който заплащате сега, а остатъка от 104лв. се доплаща при подписване на договор с "Алпстронг".

Офертата включва:

 • Външно почистване(измиване) на прозорци и остъклени фасади от алпинисти.
 • Безплатен оглед и измерване на квадратурата.
 • Подписване на договор с клиента в който е отбелязан срок на изпълнение - в зависимост от квадратурата.
 • Препаратите са за сметка на изпълнителя.За квадратура по-голяма от 100кв.м. е необходимо доплащане според ценоразписа на фирмата и по предварителна уговорка.

ЗАБЕЛЕЖКА: Всеки който се възползва от офертата на "Алпстронг" и си закупи ваучер от Dabe.bg ще ползва 5 % отстъпка, при поръчка на топлоизолция!!!

Виж офертата
Почистване на прозорци и фасади от професионалистите от ALPSTRONG на много изгодна цена от Dabe.bg!!Почистване на прозорци и фасади от професионалистите от ALPSTRONG на много изгодна цена от Dabe.bg!!
Бръчки??? Не и с най – мощното средство против бръчки – РЕТИНОЛОВА ТЕРАПИЯ, на много изгодна цена само от Dabe.bg и SPA DEMETRA!

Бръчки??? Не и с най – мощното средство против бръчки – РЕТИНОЛОВА ТЕРАПИЯ от SPA DEMETRA!!! Сега само за 10лв. вместо за 65лв.!


Цена:
65.00 лв.
10.00 лв.Спестяваш: 55.00 лв.
-85%88 88 88часа мин. сек.
РЕТИНОЛОВА ПРОГРАМА:

Най-мощното средство против бръчки. Стимулира обновлението на клетките, благоприятства повишаването на производството на колаген. Широката гама продукти, специално разработени за видими резултати при намаляване следите на стареене. Тези обогатени с витамини продукти-витамини A + C и E – са създадени за всички типове кожа, дори най-чувствителна. Това е една цяла програма, специално формулирана за да решава проблемите на стареещата кожа от 28+.

Активни съставки:

 • Retinol Palmitate (Vitamin A) се абсорбира чрез кожата, стимулира реновирането й, повишава колагена, придавайки й по-младежки вид.
 • Chitosan PCA е хидратант, който задържа влагата в кожата.
 • Копринени аминокиселини предотвратят дехидратация и подхранват кожата. Те не предизвикват дразнене на кожата и очите и не са токсични.
 • Tocopheryl (Vitamin E) е антиоксидант, който предпазва клетките от вредното въздействие на свободните радикали.
 • Ascorbyl Palmitate (Vitamin C) помага на клетките на кожата да се регенерират и репродуцират. Стимулира синтеза на колаген, повишава еластичността и гладкостта на кожата.
 • Копринени аминокиселини предотвратят дехидратация и подхранват кожата. Те не предизвикват дразнене на кожата и очите и не са токсични.
 • Beta Carotene се добива от растения. В тялото се преобразува във витамин A. Действа също като антиоксидант и имуностимулатор.


Офертата включва:

 • Ретинолова терапия на лице.
Виж офертата
Бръчки??? Не и с най – мощното средство против бръчки – РЕТИНОЛОВА ТЕРАПИЯ, на много изгодна цена само от Dabe.bg и SPA DEMETRA!Бръчки??? Не и с най – мощното средство против бръчки – РЕТИНОЛОВА ТЕРАПИЯ, на много изгодна цена само от Dabe.bg и SPA DEMETRA!
Насладете се на хапването със здрави зъбки: Фотополимерна пломба на страхотна цена! Сега само за 30 лв вместо за 80лв.!!!Пломба на изгодна цена от Dabe.bg

Насладете се на хапването със здрави зъбки: Фотополимерна пломба на страхотна цена! Сега само за 30 лв вместо за 80лв.!!!


Цена:
80.00 лв.
30.00 лв.Спестяваш: 50.00 лв.
-63%88 88 88часа мин. сек.
Погрижете се за здравето на зъбите Ви! Заповядайте, доверете се и си доставете удоволствие при д – р. Димитрова, стоматолог с дългогодишен опит и практика.

Офертата включва:

 • Фотополимерна пломба.
Виж офертата
Насладете се на хапването със здрави зъбки: Фотополимерна пломба на страхотна цена! Сега само за 30 лв вместо за 80лв.!!!Пломба на изгодна цена от Dabe.bgНасладете се на хапването със здрави зъбки: Фотополимерна пломба на страхотна цена! Сега само за 30 лв вместо за 80лв.!!!Пломба на изгодна цена от Dabe.bg
Научете се да владеете тялото си и да контрулирате ума си! 60 минути тренировка по йога в SPA DEMETRA само за 5лв. вместо за 10лв.

Научете се да владеете тялото си и да контрoлирате ума си! 60 минути тренировка по йога в SPA DEMETRA само за 5лв. вместо за 10лв.!


Цена:
10.00 лв.
5.00 лв.Спестяваш: 5.00 лв.
-50%88 88 88часа мин. сек.
"Още от древността йога принадлежи на човечеството. Това е най-ценното съкровище, притежавано от хората. Човешката личност се състои от три основни компонента: тяло, ум и душа. Да владеем тялото си, да контролираме ума си, да бъдем посветени в големите загадки на душата и да достигнем до равновесие на тези три нива на съществуването - физическо, умствено и духовно - това е йога.

Йога е като огромен океан с един цял свят на дъното. Тя има много различни аспекти, които помагат според нуждите и целите на този, който я практикува. Буквално думата "йога" означава "съединение" - съединението на чистото съзнание и на индивидуалното съзнание в човека, но за да достигне до това висше състояние на съществуване, човек трябва да започне от първото стъпало на стълбата."

Свами Сатянанда Сарасват

Офертата включва:

 • 60 минути тренировка по йога.

 • ЗАБЕЛЕЖКА: Офертата се отнася за датите: 02.05, 07.05, 09.05, 14.05, 16.05, 21.05, 23.05 и 28.05.2012г.
Виж офертата
Научете се да владеете тялото си и да контрулирате ума си! 60 минути тренировка по йога в SPA DEMETRA само за 5лв. вместо за 10лв.Научете се да владеете тялото си и да контрулирате ума си! 60 минути тренировка по йога в SPA DEMETRA само за 5лв. вместо за 10лв.
Антикриза предложение релакс в хотел Елена град Самоков на изключително изгодна цена, изгодни оферти за майските празници.

Подготви се за лятото с позитивно настроение, ПРЕБОРИ СЕ С КРИЗАТА с ПЪЛЕН РЕЛАКС в хотел „ Елена” гр. Самоков, само за 30лв. вместо за 50лв.!


Цена:
50.00 лв.
30.00 лв.Спестяваш: 20.00 лв.
-40%88 88 88часа мин. сек.
Заповядай в хотел „ Елена ” в град Самоков, град с много богата история и много исторически забележителности.

ПРЕБОРИ СЕ С КРИЗАТА с пълен релакс, хубава храна, качествени напитки. Анимация с много смях.

Ако се УСМИХВАШ още сега докато гледаш офертата представи си какво забавление ще бъде когато ни гостуваш!!!

Можете да се възползвате от офертата, като закупите ваучер за отстъпка и останалата част доплатите на място, в хотел „Елена”

След като натиснете бутона КУПИ, Dabe.bg Ви дава възможност да посочите желания от Вас вариант на ваучер.

 • Една нощувка на човек , настанен в двойна стая на база пълен храноден +анимация+напитка или бира само за 30лв. вместо за 50лв./ Вие закупувате ваучер на стойност 3лв. и доплащате остатъка от 27лв. на място в хотел „Елена”./

 • Две нощувки на човек, на база пълен храноден+анимация+напитка или бира само за 55лв. вместо за 95лв. /Вие закупувате ваучер на стойност 5.50лв. и доплащате остатъка от 49.50лв. на място в хотел „Елена”./

 • Три нощувки на човек, на база пълен храноден+анимация+напитка или бира само за 70лв. вместо за 135лв. . /Вие закупувате ваучер на стойност 7лв. и доплащате остатъка от 63лв. на място в хотел „Елена”./

Офертата включва:

 • Брой нощувки, според избраният вариант на ваучер.
 • Пълен храноден.
 • Напитка или бира.
 • Анимация.
 • ДДС.
 • Градски данък.
 • Застраховка.
Виж офертата
Антикриза предложение релакс в хотел Елена град Самоков на изключително изгодна цена, изгодни оферти за майските празници.Антикриза предложение релакс в хотел Елена град Самоков на изключително изгодна цена, изгодни оферти за майските празници.
Разрешете проблема с целулита с Гипс- клин терапия с качествени продукти в СПА ДЕМЕТРА на много добра цена.

Отървете се от целулита, свалете един номер от дрехите с уникалната ГИПС – КЛИН терапия на SPA Demetra. Сега само за 75лв. вместо за 150лв.!


Цена:
150.00 лв.
75.00 лв.Спестяваш: 75.00 лв.
-50%88 88 88часа мин. сек.
Целулитът изисква време и търпение!
Това е така.
Но за първи път на българския пазар има терапия която дава моментални резултати. Само 1 процедура е нужна да влезнете в дрехи с 1 номер по-малко.

Процедурата е комплексна, минава през няколко фази и обхваща различни естетични проблеми, като натрупване на мастни клетки, целулит, стрии, разширени вени. Интензивната фаза е лимфен дренаж с OligoDren - крем с дрениращ ефект, подпомага локалното дрениране и лимфо отока и извеждането от организма на разградените вече мастни киселини. Прави се мозайка от Активен антицелулитен гел с отслабващ ефект Multi Active и стягащия крем OligoTon на проблемните зони. Multi Active – активен липоразграждащ продукт за ефективен и бърз липолитичен и антицелулитен ефект. Липоразграждащия ефект се проявява директно върху адипоцитните звена, като атакува триглицеридите и ги превръща в свободни мастни клетки. А на местата, които имат нужда от стягане OligoTon. За финал OligoBlok – крем който видимо намалява появата на повърхностни кръвоносни съдове по кожата. Дава моментално усещане за отпускане и отстранява чувството за тежест. По време на гипс маската Вие вече имате усещането че кожата Ви се стяга и първите резултати че сте ОТСЛАБНАЛИ са на лице. Невероятно, но факт.

Терапия за моделиране на цялото тяло:

/ 1 терапия –действие в 6 направления/

 • Отслабване (трайна загуба на сантиметри, чрез въздействие в дълбочина на клетките).
 • Изгаряне на мазнини.
 • Борба с едематозен и фиброзен целулит.
 • Стягане.
 • Лечение на стари стрии.
 • Венозни проблеми, тежки уморени крака .


Целулитът е заболяване, което се среща изключително често при женският пол след пубертета. Оказва се, че козметичният дефект, т.нар. ”портокалова кора”, е само външният вид на проблема. Дълбочинните хиподермални и подкожни структурни изменения се оказват много сериозен медицински проблем. Фактори предизвикващи поява на целулит са: наследствената предразположеност, застойни явления свързани с венозната и лимфната система, хормонални причини, затлъстяване, вариации в теглото, обездвижване, различни стресови фактори, климактериум, бременност и др.

ЗАБЕЛЕЖКА: Закупете ваучер и заповядайте на безплатна демонстрация на гипс-клин На 22.04.2012г. от 13:00 ч. В SPA Demetra.

Най-добър и траен резултат – след 4 процедури.

Офертата включва:

 • Терапия QETRE – ГИПС КЛИН.
Виж офертата
Разрешете проблема с целулита с Гипс- клин терапия с качествени продукти в СПА ДЕМЕТРА на много добра цена.Разрешете проблема с целулита с Гипс- клин терапия с качествени продукти в СПА ДЕМЕТРА на много добра цена.
Професионална фотосесия от Wanted studio на много изгодна цена, супер фотосесия на промоция, професионални снимки.

Подарете си едно незабравимо изживяване пред обектива! В WANTED Studio ще Ви помогнат да покажете най – доброто от себе си ! А защо не изненадате любим човек ? Сега само за 49лв. вместо за 120лв.


Цена:
120.00 лв.
49.00 лв.Спестяваш: 71.00 лв.
-59%88 88 88часа мин. сек.
Отдавна мечтаете за професионална фотосесия? WANTED Studio ще направи една уникална фотосесия за Вас.

ЗАБЕЛЕЖКА: Всеки клиент, закупил ваучер, получава 20% отстъпка за следващи фотографски услуги.

Офертата включва:

 • Над 150 кадъра.
 • Смяна до 5 тоалета от личния ви гардероб.
 • Запис на всички кадри с висока резолюция без компресия на дигитален носител.
 • Професионална прецизна обработка на всички заснети кадри (цветова калибровка, острота, светлина, контраст).
 • Минимум 15бр. дълбоко ретуширани кадри (корекция и изглаждане на кожа, черно/бяло и др.).


"А за финал ще ви оставим да се наслаждавате на невероятните си кадри!"
Виж офертата
Професионална фотосесия от Wanted studio на много изгодна цена, супер фотосесия на промоция, професионални снимки.Професионална фотосесия от Wanted studio на много изгодна цена, супер фотосесия на промоция, професионални снимки.
Подари усмивка с красиво цвете за всякакъв повод на супер цена,саксиено цвете и поставка за картички на много добра цена.

Красиво цвете подари и на усмивка щастлива ти се наслади! Саксиено цвете плюс поставка за картичка за 6лв. вместо за 8лв.!


Цена:
8.00 лв.
6.00 лв.Спестяваш: 2.00 лв.
-25%88 88 88часа мин. сек.
Внесете цвят и настроение в дома си, подарете усмивка на любим човек!

Офертата включва:

 • Красиво аранжирано, саксиено цвете.
 • Поставка за картичка.
Виж офертата
Подари усмивка с красиво цвете за всякакъв повод на супер цена,саксиено цвете и поставка за картички на много добра цена.Подари усмивка с красиво цвете за всякакъв повод на супер цена,саксиено цвете и поставка за картички на много добра цена.
Уникално безболенено почистване на зъбен камък на много изгодна цена,красива усмивка на много добра цена.

С бели зъби и с бляскава усмивка!!! Почистване на зъбен камък с ултразвук и полиране на зъбите само за 17.50лв вместо за 80лв.!


Цена:
80.00 лв.
17.50 лв.Спестяваш: 62.50 лв.
-78%88 88 88часа мин. сек.
Почистването на зъбен камък се осъществява по съвременен и модерен, безболезнен начин, с ултразвук, а полираните зъби доставят удоволствие и бляскава усмивка за всеки пациент.

Заповядайте, доверете се и си доставете удоволствие при д – р. Димитрова, стоматолог с дългогодишен опит и практика.

Офертата включва:

 • Почистване на зъбен камък и полиране на зъбите.
Виж офертата
Уникално безболенено почистване на зъбен камък на много изгодна цена,красива усмивка на много добра цена.Уникално безболенено почистване на зъбен камък на много изгодна цена,красива усмивка на много добра цена.
Гривна Noproblembalance за подобряване на общото физически състояние на много добра цена, гривна на много изгодна цена.

Красива и въздействаща гривна Noproblem Ion Balance само за 20лв. вместо за 57лв.!!!


Цена:
57.00 лв.
20.00 лв.Спестяваш: 37.00 лв.
-65%88 88 88часа мин. сек.
Гривните Noproblem Ion Balance, подобряват метаболизма, стимулиратнето на кръвообращението, мускуланата релаксация и отслабване влияние на болката!!!

Гривните са подходящи за :

 • Любители на различни видове спорт.
 • Хора които са претоварени от работа или бизнес.
 • Учащи, които трябва да подобрят умствената си енергия.
 • Възрастни или болни хора.
 • Характеристики:
 • Лъчите от инфрачервената област могат да подобряват кръвообращението и метаболизма.
 • Имат стерилизиращи и пречистващи функции.
 • Отрицателните йони могат да пречистват вредните положителни йони.
 • Удовлетворяват едновременно необходимостта от здравни грижи и козметология.


Цветове:
 • червен .
 • черен.
 • Бял.
 • Розов.
 • Кафяв.
 • Син.
Повече информация за гривните можете да получите на www.noproblemionbalance.net

Офертата включва:

 • Една гривна Гривните Noproblem Ion Balance модел PO54 в цвят по избор.
Виж офертата
Гривна Noproblembalance за подобряване на общото физически състояние на много добра цена, гривна на много изгодна цена.Гривна Noproblembalance за подобряване на общото физически състояние на много добра цена, гривна на много изгодна цена.
Подхранете кожата на лицето си с уникална терапия за лице на много добра цена,Подхранваща терапия за лице на изгодна цена.

Хидратирайте и подхранете в дълбочина кожата на лицето си с ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕ плюс ТЕРАПИЯ С РЕТИНОЛ от SPA DEMETRA! Само за 12лв. вместо за 68лв.!!!


Цена:
68.00 лв.
12.00 лв.Спестяваш: 56.00 лв.
-82%88 88 88часа мин. сек.
ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕ + ТЕРАПИЯ С РЕТИНОЛ - целта е да се отстранят мъртвите клетки от най-горния слой на епидермиса, за да се даде възможност на кожата да диша и за по- доброто проникване на следващите продукти. Резултатът е хидратирана и подхранена в дълбочина кожа на лицето.

Офертата включва:

 • Диагностика на кожата.
 • Разгримиране.
 • Ретинолов пилинг.
 • Почистване на лицето с вакуум.
 • Масаж на лице и шия.
 • Хидратираща маска с ретинол.
 • Завършващ крем според нуждите на кожата.

ЗАБАЛЕЖКА:Ваучерът дава възможност на всеки клиент да доплати Serum Visage-Ретинолов Серум с голяма отстъпка от цената!
Виж офертата
Подхранете кожата на лицето си с уникална терапия за лице на много добра цена,Подхранваща терапия за лице на изгодна цена.Подхранете кожата на лицето си с уникална терапия за лице на много добра цена,Подхранваща терапия за лице на изгодна цена.
Супер екстремно преживяване с рафтинг по река Искър на много изгодна цена, Рафтинг за всички които обичат ектрийма.

САМО СЕГА, ОЩЕ ПО-ИЗГОДНО: Обичате ли екстрийма? А природата? Насладете се на едно диво рафтинг спускане по река Искър само за 79лв. вместо за 150лв. !


Цена:
150.00 лв.
79.00 лв.Спестяваш: 71.00 лв.
-47%88 88 88часа мин. сек.
Ако обичате екстремните преживявания и приключенията, предложението на „Лозано Турс” е само за вас! Буйните води на реката ще Ви накарат да се потопите в 100 процентов адреналин и да се отървете от напрежението на големия и забързан град!

ЗАБЕЛЕЖКА: Вие закупувате ваучер за 15.80лв., които заплащате сега, а остатъка от 63.20лв. се доплаща в офиса на „Лозано Турс”.

Офертата включва:

 • Една нощувка със закуска в хотел „Планинец”.
 • Рафтинг спускане за 1 час и 30 минути.
 • Повече информация за хотела можете да получите на www.hotelplaninetz.com .
Виж офертата
Супер екстремно преживяване с рафтинг по река Искър на много изгодна цена, Рафтинг за всички които обичат ектрийма.Супер екстремно преживяване с рафтинг по река Искър на много изгодна цена, Рафтинг за всички които обичат ектрийма.
Цветни подаръци за цветно настроение на много добри цени,Цвтея за Цветница,изненада за имен ден ,подари цвете на добра цена.

Цветница е тук!!! Предлагаме ви цветни ПОДАРЪЦИ за ЦВЕТНО НАСТРОЕНИЕ!!! Само за 10лв. вместо за 12лв.!


Цена:
12.00 лв.
10.00 лв.Спестяваш: 2.00 лв.
-17%88 88 88часа мин. сек.
Усещането да зарадваш някого е неописуемо! Изненадайте някой любим човек с помоща на ‘Магазин за цветя и подаръци’.

След като натиснете бутона КУПИ, Dabe.bg Ви дава възможност да посочите желания от Вас ваучер.

Офертата включва:

  Един от изброените варианти, по избор на клиента:

 • Красиво опаковано саксиено цвете и поставка за картичка.
 • Саксия с костенурка и саксиено цвете.
 • Саксия със жабка и саксиено цвете.
 • Саксия със зайче и саксиено цвете.
Виж офертата
Цветни подаръци за цветно настроение на много добри цени,Цвтея за Цветница,изненада за имен ден ,подари цвете на добра цена.Цветни подаръци за цветно настроение на много добри цени,Цвтея за Цветница,изненада за имен ден ,подари цвете на добра цена.
: Красиви подаръци за Великден, оцвети домът си на много изгодна цена,супер великденски окраси за всеки дом.

Оцветете Великден и внесете в дома си празнично настроение! Красиви Великденски фигурки само за 12лв. вместо за 15лв.!


Цена:
15.00 лв.
12.00 лв.Спестяваш: 3.00 лв.
-20%88 88 88часа мин. сек.
Скоро ще оцветяваме яйца... А защо да не оцветим и цялата къща с великденски фигурки от „ Магазин за цветя и подаръци”.

След като натиснете бутона КУПИ, Dabe.bg Ви дава възможност да посочите желания от Вас ваучер.

Офертата включва:

  Един от изброените варианти, по избор на клиента:

 • Поставки за яйца – Петел и кокошка.
 • Икебана с клатеща се кокошка.
Виж офертата
: Красиви подаръци за Великден, оцвети домът си на много изгодна цена,супер великденски окраси за всеки дом.: Красиви подаръци за Великден, оцвети домът си на много изгодна цена,супер великденски окраси за всеки дом.
златна терапия за лице,спа деметра цени,процедура против стареене цена,сияйна кожа,евтини процедури за лице.

Представяме ви ексклузивно Gold Therapy – терапия, съчетаваща безпрецедентния лукс на златото, невероятни релакс масажи и изискани чувствени аромати. Само за 9.90лв вместо за 55лв.


Цена:
55.00 лв.
9.90 лв.Спестяваш: 45.10 лв.
-82%88 88 88часа мин. сек.
Искате кожата на лицето ви да сияе? Отдайте се на уникалната терапия за лице Клеопатра от Spa Demetra.

ТЕРАПИЯ ЗЛАТО ЗА ЛИЦЕ съчетава лукса и блясъка на злато с най-съвременните процедури против стареене. Терапията подмладява кожата, повишава тонуса на организма благодарение на активните елементи, съдържащи се в златото.

Вкарва се в долния слой на кожата на лицето златни микровлакна. След такава процедура лицето придобива очарователен златен отблясък. Според древните хроники със златен прах се е грижела за кожата си легендарната египетска царица Клеопатра.

Китайските императори също са се стремили към вечна младост с помощта на ценния метал.

Златната терапия за лице:
 • Подмладява и освежава кожата.
 • Стимулира производството на колаген.
 • Стимулира дейността на клетката.
 • Мощна ПРОГРАМА против стареенето.
 • Разглаждане на бръчките.
 • Eфект на лифтинг операция.
 • Увеличава абсорбирането на подхранващи вещества.
Офертата включва
 • деликатен пилинг за лице със злато
Действие: Специална ексфолираща маска създадена за дълбоко, но същевременно деликатно отстраняване на нечистотиите по кожата и премахването на мъртвите клетки от горния слой. Кожата вече "диша", става по-мека и гладка. По този начин следващите продукти проникват в дълбочина. Маската е с фини абразивни частици и златни микровлакна.
 • масаж на лице със златен биоактивен регенериращ крем
Действие: Биоактивен, регенериращ крем за всеки тип кожа с наночастици от злато. Щедро подхранва и възобновява кожата, прави я гладка, еластична и мека. Компенсира изгубената влага, като по този начин действа хидратиращо, успокояващо, подобрява тургора на кожата. Интензивна регенерираща формула, подхранва и защитава дори и най-деликатната кожа. Благодарение на наночастиците от чисто злато, повдига лицевата мускулатура; стяга деколтето и шията, хидратира кожата. Предназначение: стяга, изглажда бръчките, повдига контура на лицето и шията
 • лифтинг маска за лице със злато
Действие: Лифтинг маска с изключително подмладяващ ефект, гарантираща превъзходно овлажняване и сияйност на кожата. Високата концентрация на био-злато незабавно стимулира кръвообращението и активизира регенерацията на кожата, избистря тена. Подходящ за чувствителна кожа, както за шията и деколтето. Предназначение: интензивна фаза, възстановява, стимулира клeтъчната дейност и засилва защитните свойства.
Виж офертата
златна терапия за лице,спа деметра цени,процедура против стареене цена,сияйна кожа,евтини процедури за лице.златна терапия за лице,спа деметра цени,процедура против стареене цена,сияйна кожа,евтини процедури за лице.
Подстригване в салон Мис Лиза на изгодна цена,пакет подстрижи ме само за мъже на супер цена,оферти за фризьорски салони.

Подстрижи се в салон Miss Liza – пакет „ Подстрижи ме” само за 2.50 вместо за 6лв.!!!


Цена:
6.00 лв.
2.50 лв.Спестяваш: 3.50 лв.
-58%88 88 88часа мин. сек.
Подстрижете се с пакет „ Подстрижи ме” : подстригване без измиване и без масаж!!!

Представяме: Miss Liza. Един от малкото мъжки фризьорски салони.
Свържете се с нас, ако желаете някое от очарователните ни момичета да Ви подстриже. Внимание, не измиваме, не боядисваме, но пък се усмихваме.

Офертата включва:

  Подстригване, без измиване и без масаж.
Виж офертата
Подстригване в салон Мис Лиза на изгодна цена,пакет подстрижи ме само за мъже на супер цена,оферти за фризьорски салони.Подстригване в салон Мис Лиза на изгодна цена,пакет подстрижи ме само за мъже на супер цена,оферти за фризьорски салони.
удобен и функционален евтин гардероб, градероб по поръчка с размери на клиента на много изгодна цена.

Прибрахте ли зимните дрехи? Ако нямяте къде, не изпускайте нашето предложение! Само сега гардероб с 2 плъзгащи врати само за 640лв. вместо за 960лв. !


Цена:
960.00 лв.
640.00 лв.Спестяваш: 320.00 лв.
-33%88 88 88часа мин. сек.
Искате нов гардероб? Доверете се на качеството на ViviDDesign !

ЗАБЕЛЕЖКА: Вие закупувате ваучер за 30лв., които заплащате сега, а остатъка от 610лв. се доплаща при поръчката на фирма ViviDDesign .

Офертата включва:

 • Гардероб от ПДЧ(стандартен декор) с 2 плъзгащи врати(долно водене), едната огледална.
 • Алуминиеви кант-дръжки.
 • 5 рафта.
 • 1 лост за закачалки.
 • Максимални размери: височина2200мм, ширина1700мм, дълбочина620мм.
 • Доставка и монтаж.


  • САМО СЕГА – всеки закупил ваучер за гардероб получава 15 % отстъпка за следващи поръчки от ViviDDesign!!!
Виж офертата
удобен и функционален евтин гардероб, градероб по поръчка с размери на клиента на много изгодна цена.удобен и функционален евтин гардероб, градероб по поръчка с размери на клиента на много изгодна цена.
Супер парти със супер LED балони на супер цена, различно парти с уникални светещи балони на изгодна цена.

Направете Вашето парти различно и незабравимо с LED светещи балони!!! Сега само за 7.80лв за три броя, вместо за 26лв.!


Цена:
26.00 лв.
7.80 лв.Спестяваш: 18.20 лв.
-70%88 88 88часа мин. сек.
Балоните са едно фантастично изобретение, допринасящо за доброто настроение при всякакъв вид мероприятия. Превърнало се в любима вещ, както на деца така и на възрастни, балоните винаги са внасяли ведрост и са били свързвани с едни от най-щастливите моменти в живота ни.Новите Led балони са един идеален начин да съживим още повече обстановката и да създадем една неповторима атмосфера.

Всеки балон има малък светодиод и батерия. Активирайте светлината в зависимост от модела ( при модел с наличие на бутон вкл./изкл., просто го натиснете; при друг вид е нужно да разклатите балона и светлината ще блесне сама, след което ще изгасне автоматично). След това се надуват като нормални балони, насладете на страхотния ефект, който създават.

Всеки балон свети около 15 часа, може да се приготвите за много дълго и весело парти!

Офертата включва:

 • 3 броя LED светещи балони.
Виж офертата
Супер парти със супер LED балони на супер цена, различно парти с уникални светещи балони на изгодна цена.Супер парти със супер LED балони на супер цена, различно парти с уникални светещи балони на изгодна цена.
Великден в Пампорово в хотел Елица на много изгодна цена, Великден в планината, почивка в хотел Елица.

Великден в Пампорово!!! Насладете се на пролетта и заповядайте в хотел Елица!!! Сега за 15лв. на нощувка на човек, вместо 30лв.!!!


Цена:
30.00 лв.
15.00 лв.Спестяваш: 15.00 лв.
-50%88 88 88часа мин. сек.
Хотел Елица-Пампорово е чудесен избор за Вашата пролетна ваканция!
Запазете стая и се насладете на природата. За Вашият незабравим престой хотел Елица разполага с ресторант, фитнес, джакузи, безплатен интернет,билярд, детска площадка и паркинг, а уютът, спокойствието и чистотата са неизменна част от практиката ни. За тези, които желаят да се насладят на ароматно печено месце, собствениците предлагат външно барбекю около което винаги е весело и много вкусно и ползване на хотелски ресторант с голяма „балканджийска маса” за 10 – 12 човека .

Можете да се възползвате от офертата, като закупите ваучер за отстъпка и останалата част доплатите на място, в хотел Елица.

Вие закупувате ваучер за отсъпка за една нощувка от Dabe.bg. на стойност 1.50лв. и доплащате сумата от 13.50лв. на рецепцията на хотел'Елица'.

Офертата включва:

 • Една нощувка за един човек в хотел Елица .
 • Кабелна телевизия.
 • Паркинг.
 • курортна такса
 • ДДС.


Виж офертата
Великден в Пампорово в хотел Елица на много изгодна цена, Великден в планината, почивка в хотел Елица.Великден в Пампорово в хотел Елица на много изгодна цена, Великден в планината, почивка в хотел Елица.
: Уникална почивка за майските празници в Гърция на достъпна цена, Цветница или Великден в гърция, наслади се на почивката.

Изживейте 4 невероятни дни на Олимпийската ривиера с туристическа агенция "Конкордия" само за 171лв. вместо 264лв.


Цена:
264.00 лв.
171.00 лв.Спестяваш: 93.00 лв.
-35%88 88 88часа мин. сек.
Пролетни празници с узо и маслинки в Гърция, 3 нощувки със закуски в Студия„Пиерия”*** – Скотинас, с транспорт, само за 171лв. вместо за 264.00лв. от Т.А. Конкордия!!!

Гърция – приказно място за кратка почивка през май! Потопете се в един митичен и божествен свят в райското кътче на Олимпийската ривиера – студиен хотел “Пиериа”! Подарете си една незабравима вълнуваща ваканция, изпълнена с много красиви забележителности, любими водни спортове и вълшебни златисти плажове!
Хотел “Пиериа” e разположен в сърцето на Олимпийската ривиера и съчетава в себе си приказната природа на планината и морето. Намира се на 25 км от Паралия Катерини и само на 250 м от брега на морето. Космополитният Платамонас е само на 2 км от него, в непосредствена близост до планината Олимп.
Студията са създадени през 1976 г. Последният ремонт е от 2009 година. В момента има 20 съвременно обзаведени стаи, разполагащи с двойно легло, диван, оборудвана кухня, телевизор, климатик, баня и тераса с изглед към планината Олимп или градината.

Програма:

 • Първи ден: 28.04 - 06:00 ч. - отпътуване от София – Стадион Васил Левски. Пристигане около 11 часа в Солун. Панорамна обиколка с автобуса/микробуса: Бялата кула – символът на Солун, паметника на Александър Македонски, Арката на Галерий, крепостта и старата част на града, църквата 'Св. Димитър' с мощите на светеца, римският стадион и площад Аристотелис. Свободно време за самостоятелна разходка, пазар или чаша ароматно кафе на крайбрежният булевард/около един час/.
 • 14.00 – Отпътуване за Паралия Скотинас.
 • 15.30 – Пристигане в Скотинас. Настаняване в хотела. Свободно време за отдих, плаж или други занимания по желание.
 • Нощувка.
 • Втори ден: 29.04: 8.00 – 10.00 - Закуска. Свободно време за плаж или екскурзия по желание, срещу допълнително заплащане.
 • Трети ден: 30.04:8.00 -10.00 - Закуска. Свободно време за плаж или екскурзия по желание, срещу допълнително заплащане.
 • Четвърти ден : 01.05: 8.00 – 10.00 - Закуска. Свободно време. 12:00 ч. - освобождаване на стаите и отпътуване за България. Пристигане в София – около 20 часа.
 • ЗАБЕЛЕЖКА: Можете да се възползвате от офертата, като закупите ваучер за отстъпка и останалата част доплатите на място, в туристическа агенция „ Конкордия” .
 • Вие закупувате ваучер за отстъпка, за три нощувки със закуски в Студия„Пиерия”*** от Dabe.bg. на стойност 27лв. и доплащате сумата от 144лв. при подписване на договор с туристическа агенция „Конкордия” .
Хотелът разполага с:

 • магазин за сувенири.
 • супер маркет.
 • детски кът.
 • лятна градина.
 • барбекю.
 • тенис на маса.
 • интернет.
 • паркинг.
Повече информация за хотела можете да получите на : www.studiospieria.com
Екскурзии по желание срещу допълнително заплащане:

 • Метеорите - комплекс от гигантски скали, които с течение на времето придобиват причудливи форми и стават приют за монасите.Манастирите, построени на върховете на тези скали, са прекрасни образци на византийското изкуство. Разглеждане на минимум два/Големият метеор Свети Варлаам/ от функциониращите манастири. Свободно време за обяд в живописното градче в подножиета на величествените скали.Следобяд – отпътуване обратно за Скотинас. По възможност – спиране за фото – пауза при изворите на Афродита (богинята на любовта) и параклиса “Св. Параскева”/цена 30.00 лева на лице при минимум 15 желаещи туриста – заявяват се на място на водача на групата/.
 • Планината Олимп - Легендарния свят на 12-те богове. /цена 25.00 лева на лице при минимум 15 желаещи туриста – заявяват се на място на водача на групата/.
 • Гръцка вечер: 20 евро на човек при минимум 15 лица – Заявява се предварително, при подписването на договора с ТА Конкордия.
Офертата включва:

 • Транспорт с лицензиран автобус/микробус.
 • 3 нощувки със закуски в Студия Пиерия, Паралия Скотинас***/минимално настаняване: 2 възрастни, максимално:трима възрастни или 2 възрастни с две деца/.
 • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро.
 • Представител от Конкордия по време на пътуването.
 • Туристическа програма в Солун.
Виж офертата
: Уникална почивка за майските празници в Гърция на достъпна цена, Цветница или Великден в гърция, наслади се на почивката.: Уникална почивка за майските празници в Гърция на достъпна цена, Цветница или Великден в гърция, наслади се на почивката.
мъжко подсртигване с измиване и масаж на супер цена,подстригване за мъже на промоция,мъжко подстригване цени.

За вас мъже - невероятно предложение: Подстригване, измиване, масаж на скалпа и изсушаване. Сега за 5.00 лева вместо за 10.00 лева. Само от Miss Liza!


Цена:
10.00 лв.
5.00 лв.Спестяваш: 5.00 лв.
-50%88 88 88часа мин. сек.
Описание Специално предложение за всички мъже!
С гордост Ви представяме Miss Liza. Един от малкото мъжки фризьорски салони. Вярваме, че след всички онези розови и сладки места наоколо, е време за нещо освежаващо! А именно добра подстрижка, направена от усмихнато и хубаво момиче, гледащо Ви в огледалото.

Офертата включва:

 • Подстригване.
 • Измиване.
 • Масаж на скалпа.
 • Изсушаване.
Виж офертата
мъжко подсртигване с измиване и масаж на супер цена,подстригване за мъже на промоция,мъжко подстригване цени.мъжко подсртигване с измиване и масаж на супер цена,подстригване за мъже на промоция,мъжко подстригване цени.
супер яко пролетно флирт парти с ди-джей Стивън, ди-джей Стивън с парти в софия на промоция,флирт парти цени.

ЗАПОВЯДАЙ НА ТВОЕТО НЕЗАБРАВИМО ПРОЛЕТНО ФЛИРТ ПАРТИ СЪС СПЕЦИАЛНОТО УЧАСТИЕ НА Dj. STEVEN (Metropolis). СЕГА САМО ЗА 22лв. ВМЕСТО ЗА 40лв.!


Цена:
40.00 лв.
22.00 лв.Спестяваш: 18.00 лв.
-45%88 88 88часа мин. сек.
ПРОЛЕТНО ФЛИРТ ПАРТИ с участието на Dj. Steven, качествен алкохол, отличен кетъринг, трима водещи за отлично настроение, томбола с много награди....остава само и твоето присъствие за това заповядай!!!

Специално предложение за вас от Мери Ивент!- ‘Ние организираме ВИЕ СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ’!

Офертата включва:

 • Вход.
 • Качествен алкохол.
 • Безалкохолни напитки.
 • Отличен кетеринг.
 • Участието на DJ Steven (Metropolis).
 • Трима водещи с атрактивна програма.
 • Томбола с много награди и голямата награда от 300 лв.
Виж офертата
супер яко пролетно флирт парти с ди-джей Стивън, ди-джей Стивън с парти в софия на промоция,флирт парти цени.супер яко пролетно флирт парти с ди-джей Стивън, ди-джей Стивън с парти в софия на промоция,флирт парти цени.
супер тен със спрей тен, тен за десет минути със спрей тен на много изгодна цена,спрей тен в софия на добра цена.

Супер тен със спрей тен!!! Сега в салон ‘Шедьовър’ спрей тен процедура само за 15лв. вместо за 32лв. !


Цена:
32.00 лв.
15.00 лв.Спестяваш: 17.00 лв.
-53%88 88 88часа мин. сек.
Искате тен? Летен тен? Да, сега е идеалния момент! В салон ‘Шедьовър’ ще направят вашият летен тен само за 10 минути!

Офертата включва:

 • 1 процедура California спрей-тен.
Виж офертата
супер тен със спрей тен, тен за десет минути със спрей тен на много изгодна цена,спрей тен в софия на добра цена.супер тен със спрей тен, тен за десет минути със спрей тен на много изгодна цена,спрей тен в софия на добра цена.
смяна на зимни с летни гуми на изгодна цена, смяна на гуми плюс баланс на промоция,евтина смяна на гуми.

Смяна на 2 гуми и баланс в АУТОДРИЙМ само за 10лв. вместо за 20лв. !


Цена:
20.00 лв.
10.00 лв.Спестяваш: 10.00 лв.
-50%88 88 88часа мин. сек.
Пролетта дойде! Погрижете се за колата си! Само сега смяна на 2 гуми и баланс само за 10лв. вместо за 20лв.!

Офертата включва:

 • Смяна на две гуми и баланс от 13 до 18 цола .
Виж офертата
смяна на зимни с летни гуми на изгодна цена, смяна на гуми плюс баланс на промоция,евтина смяна на гуми.смяна на зимни с летни гуми на изгодна цена, смяна на гуми плюс баланс на промоция,евтина смяна на гуми.
театрална работилница Сфумато представя ‘Стъклена менажерия’, промоции на театър Сфумато,евтини билети за театър.

Заповядайте в Театрална работилница ‘Сфумато’ на постановката 'СТЪКЛЕНА МЕНАЖЕРИЯ’. Потопете се в магията на театъра със звездата от 'Стъклен дом' Радина Кърджилова само за 6лв. вместо за 10лв. !


Цена:
10.00 лв.
6.00 лв.Спестяваш: 4.00 лв.
-40%88 88 88часа мин. сек.
Гледайте копродукцията между Театрална работилница ‘Сфумато’ и Пазарджишкия театър ‘ СТЪКЛЕНА МЕНАЖЕРИЯ ‘ от Тенеси Уилиамс, от режисьора Антон Григоров.

Действието в пиесата “СТЪКЛЕНА МЕНАЖЕРИЯ” се развива в средата на миналия век, когато Голямата депресия хвърля милиони американци в нищета и невъзможност да се справят в ежедневната си борба за оцеляване. Героите на Тенеси Уилямс са наранени, очарователни и непрактични като напукани украшения от стъкло. Те търсят спасението си в илюзията за сигурност, която им дават бракът, образованието, работата. Неудовлетворени, преизпълнени с неосъществими амбиции, с огорчение разочарование и усещане за вина, те не успяват да се погрижат един за друг и сами за себе си. Спасението им е в полетата на спомена, в мечтата, в красивите и нетрайни проблясъци на крехка красота, от която спасение няма.

Актьори:
 • Звездата от българския сериал 'СТЪКЛЕН ДОМ' Радина Кърджилова.
 • Тони Минасян участва в българаския сериал 'Седем часа разлика'.
 • Росица Александорва.
 • Тодор Кайков.

Забележка: Можете да гледате ‘Стъклена менажерия’ на дата 17.04.2012г. в 19:00 часа /вторник/

Офертата включва:

 • 1 Билет за постановката "Стъклена менажерия" на 17.04.2012г.
Виж офертата
театрална работилница Сфумато представя ‘Стъклена менажерия’, промоции на театър Сфумато,евтини билети за театър.театрална работилница Сфумато представя ‘Стъклена менажерия’, промоции на театър Сфумато,евтини билети за театър.
преглед на климатик в софия,ремонт на автоклиматик цена,автоклиматици цени,фреон за автоклиматици,евтина поддръжка на автоклиматик.

Диагностика на климатичната система на автомобила и откриване на течовете с UV лампа, само за 25лв. вместо за 110лв. от АУТОДРИЙМ!!!


Цена:
110.00 лв.
25.00 лв.Спестяваш: 85.00 лв.
-77%88 88 88часа мин. сек.
Климатикът нещо не работи? В АУТОДРИЙМ бързо ще се справят с проблема!!!

Офертата включва:
 • Диагностика на климатичната система на автомобила и откриване на течовете с UV лампа
 • Вакуумиране на системата
 • Рециклиране на фреона
 • Добавяне на масло
 • Добавяне на оцветител и зареждане на необходимото количество фреон 134
 • Почистване на радиатор климатик с водоструйка
Виж офертата
преглед на климатик в софия,ремонт на автоклиматик цена,автоклиматици цени,фреон за автоклиматици,евтина поддръжка на автоклиматик.преглед на климатик в софия,ремонт на автоклиматик цена,автоклиматици цени,фреон за автоклиматици,евтина поддръжка на автоклиматик.
Пролет в Пампорово, насладете се на природата на Родопите, хотел Елица ви очаква! Сега пълен пансион само за 31лв. вместо 60лв. или полупансион за 27лв. вместо 52лв. на човек!

Пролет в Пампорово, насладете се на природата на Родопите, хотел Елица ви очаква! Сега пълен пансион само за 31лв. вместо 60лв. или полупансион за 27лв. вместо 52лв. на човек!


Цена:
60.00 лв.
31.00 лв.Спестяваш: 29.00 лв.
-48%88 88 88часа мин. сек.
Насладете се на компанията на любимия човек сред уюта и комфорта на хотел "Елица"в Пампорово!

"Благодаря за почивката"- това са думите, които желаем да чуем от Вас, но за да ги заслужим, ние- домакините глезим индивидуално всеки гост. Семейна ваканция, бягство от шума на големия град, служебен престой или просто наслада за духа и тялото е вашето желание.
Добре сте ни дошли!!! Останете очаровани от Родопи и от хотел "Елица"!

Можете да се възползвате от офертата, като закупите ваучер за отстъпка и останалата част доплатите на място, в хотел Елица.

След като натиснете бутона КУПИ, Dabe.bg Ви дава възможност да посочите желания от Вас ваучер /31лв нощувка + пълен пансион или 27лв нощувка + полупансион, на човек./

Офертата включва:

За пълен пансион: :
 • Нощувка за един човек.
 • Закуска.
 • Обяд .
 • Вечеря.
 • Джакузи.
 • Кабелна телевизия.
 • Паркинг.
 • курортна такса
 • ДДС.


 • /Вие закупувате ваучер за отстъпка, за пълен пансион от Dabe.bg. на стойност 3.10лв. и доплащате сумата от 27.90лв. на рецепцията на хотел'Елица'./
За полупансион: :
 • Нощувка за един човек.
 • Закуска.
 • Вечеря.
 • Джакузи.
 • Кабелна телевизия.
 • Паркинг.
 • курортна такса
 • ДДС.


 • /Вие закупувате ваучер за отстъпка, за полупансион от Dabe.bg. на стойност 2.70лв. и доплащате сумата от 24.30лв. на рецепцията на хотел'Елица'./
Виж офертата
Пролет в Пампорово, насладете се на природата на Родопите, хотел Елица ви очаква! Сега пълен пансион само за 31лв. вместо 60лв. или полупансион за 27лв. вместо 52лв. на човек!Пролет в Пампорово, насладете се на природата на Родопите, хотел Елица ви очаква! Сега пълен пансион само за 31лв. вместо 60лв. или полупансион за 27лв. вместо 52лв. на човек!
Прецизна профилактика на автоклиматик с качествени материали от А.С.С. , само за 56лв. вместо за 86лв.!

Прецизна профилактика на автоклиматик с качествени материали от А.С.С. , само за 56лв. вместо за 86лв.!


Цена:
86.00 лв.
56.00 лв.Спестяваш: 30.00 лв.
-35%88 88 88часа мин. сек.
Времето се затопля и ни подсеща за нуждата от разхлаждане. А климатикът в колата има ли нужда от профилактика? Ето изгодно предложение за Вас!

Офертата включва:
 • Изтегляне на фреона.
 • Премерване на фреона.
 • Отделяне на маслото от фреона.
 • Проверка на херметичност (под налягане).
 • Вакуум на системата, рециклиране на фреона.
 • Дозареждане на фреон (Английски) до 300гр.
 • Зареждане на масло.
 • Зареждане на оцветител.
ЗАБЕЛЕЖКА: Ако е нужно по-голямо количество фреон от 300гр., се доплаща по 12лв. за 100гр.!
Виж офертата
Прецизна профилактика на автоклиматик с качествени материали от А.С.С. , само за 56лв. вместо за 86лв.!Прецизна профилактика на автоклиматик с качествени материали от А.С.С. , само за 56лв. вместо за 86лв.!
Компютърна диагностика на всички налични компютърни сиситеми във Вашия автомобил, сега само за 35лв. вместо за 50лв.!

Компютърна диагностика на всички налични компютърни сиситеми във Вашия автомобил, сега само за 35лв. вместо за 50лв.!


Цена:
50.00 лв.
35.00 лв.Спестяваш: 15.00 лв.
-30%88 88 88часа мин. сек.
Компютърна диагностика на всички налични компютърни системи: двигател, еърбек, АБС, климатик, осветление, имобилайзер, автомат. скорости, парктроник, табло, серво управление, комфорт модул и др. В автомобили от 1985г. до 2012г.

Офертата включва:
 • Компютърна диагностика на всички налични компютърни системи в колата Ви.
Виж офертата
Компютърна диагностика на всички налични компютърни сиситеми във Вашия автомобил, сега само за 35лв. вместо за 50лв.!Компютърна диагностика на всички налични компютърни сиситеми във Вашия автомобил, сега само за 35лв. вместо за 50лв.!
профилактика на дограма на половин цена,промоции на дограми,отстъпка на профилактика на дограма,евтина профилактика.

Профилактика на дограма с 50%отстъпка, сега за 25лв. вместо за 50лв., с експертите от „ЕКОСТИЛ”!


Цена:
50.00 лв.
25.00 лв.Спестяваш: 25.00 лв.
-50%88 88 88часа мин. сек.
Фирма „ЕКОСТИЛ” - доказан експерт и специалист с 15 годишен опит в бранша, Ви предлага да извърши периодична профилактика на дограмата Ви с 50% отстъпка. Това е необходимо за безпроблемното функциониране на Вашите прозорци и врати, като всички производители на дограми го препоръчват да се извършва на всеки 6-8 месеца. Своевременното смазване и регулиране на подвижните части, удължава времето на безпроблемна употреба и гарантира прецизна работа на механизмите.

ЗАБЕЛЕЖКА: При необходимост от ремонт се прави консултация и предписание на резервните части и материали, като се уточняват условията по извършване на допълнителната услуга.

ЗАБЕЛЕЖКА: Вие закупувате ваучер за 5лв., който заплащате сега, а остатъка от 20лв. се доплаща при поръчката в офиса на ЕКОСТИЛ .

Офертата включва:
 • Посещение на квалифициран специалист от фирмата.
 • Оглед.
 • Смазване на подвижните части.
 • Регулация на обкова.
 • офертата се отнася за всички марки и видове алуминиева и PVC дограма.
Виж офертата
профилактика на дограма на половин цена,промоции на дограми,отстъпка на профилактика на дограма,евтина профилактика.профилактика на дограма на половин цена,промоции на дограми,отстъпка на профилактика на дограма,евтина профилактика.
ефективно премахване на бръчки на изгодна цена,ботокс крем с голяма отстъпка,крем срещу бръчки цена.

Не само хирургията отстранява бръчките... това вече е възможно с Ботокс крем QETRE BOTOX-LIKE, Само за 112лв. вместо за 240лв. !


Цена:
240.00 лв.
112.00 лв.Спестяваш: 128.00 лв.
-53%88 88 88часа мин. сек.
Защо ви е да ходите на хирург, след като можете да постигнете гладка кожа в домашни условия?

Всеки ден, за да отрази нашите емоции, лицето ни използва повече от 30 мускула, извършващи повече от 5 000 непрекъснато повтарящи се контракции, вследствие на което се образуват мимическите линии и бръчки.... Лабораторияте на Qetre създаде революционната терапия с ефекта на BOTOX и с неговите ползи, но без рисковете и болката от инжекцията.

QETRE BOTOX-LIKE е нова козметична терапия, алтернатива на хирургичната намеса и БОТОКСА, която ще ревитализира функциите на кожата и ще заличи мимическите линии и бръчки.

За още по-успешна борба с времето Qetre създаде продукт, постигащ аналогични резултати без негативите, които носи инжектирането на ботокса. Прилаган като грижа в домашни условия крем за домашна употреба Botox Like Crema води до изпъване на вече образувалите се бръчки, без да провокират директно мускулите. Резултатът е видимо подмладено лице, което запазва цялата си подвижност за изразяване на емоции. Мускулите са по-малко провокирани, линиите са изгладени, кожата става по-гладка. Подходящ за всички типове кожа (особено над 35), прилага се и във фините зони като околочен контур, шия и деколте. Много деликатна формула, която се бори за смекчаване на бръчките и против загубата на тонус.

Активни съставки Витамин А, Е и Д; лизин; масло от „Вечерна звезда”, оризов протеин.
Видими резултати при ежедневна употреба на Botox Like Crema в продължение на 90дни.

ЦЕЛ НА ТЕРАПИЯТА:
 • Заличаване, изглаждане на мимическите бръчки.
 • Стимулиране на клетъчната активност
 • Регенерация.
 • Ревитализиране на функциите на кожата.


Мускулите са по-малко провокирани, линиите са изгладени, кожата става по-гладка.

Офертата включва:
 • Ботокс крем за домашна употреба.
Виж офертата
ефективно премахване на бръчки на изгодна цена,ботокс крем с голяма отстъпка,крем срещу бръчки цена.ефективно премахване на бръчки на изгодна цена,ботокс крем с голяма отстъпка,крем срещу бръчки цена.
реглаж на преден мост в софия,промоция на реглаж на преден мост,преглед на ходова част цена,реглаж в софия.

Регулиране геометрия на преден мост на автомобил + преглед ходова част само за 25лв. вместо 45лв. от АУТОДРИЙМ!!!


Цена:
45.00 лв.
25.00 лв.Спестяваш: 20.00 лв.
-44%88 88 88часа мин. сек.
Диагностиката и регулирането на геометрията на автомобила ви гарантира адекватно поведение на пътя при всякакви условия. В АУТОДРИЙМ това ще се извърши от опитни специалисти!

Офертата включва:
 • регулиране геометрия на преден мост на автомобил
 • преглед на ходова част
Виж офертата
реглаж на преден мост в софия,промоция на реглаж на преден мост,преглед на ходова част цена,реглаж в софия.реглаж на преден мост в софия,промоция на реглаж на преден мост,преглед на ходова част цена,реглаж в софия.
: три нощувки за двама в Банско на изгодна цена,промоции на хотел в Банско,Кралев двор цени,ски в Банско.

Три нощувки за двама в Банско, в хотел „Кралев двор” само за 117лв. вместо за 234лв.!


Цена:
234.00 лв.
117.00 лв.Спестяваш: 117.00 лв.
-50%88 88 88часа мин. сек.
Добре дошли в Пирин, в Банско и в хотел „Кралев двор”!

Името на хотел „Кралев двор” идва от едноименния връх в Пирин планина, който се намира в най-красивата част на планината – вр. Кралев двор (висок 2680 м). Наоколо са Тевно езеро, вр. Каменица и вр. Момин двор.
Местоположението ни е изключително удобно. Намираме се в сърцето на града, на тиха улица с характерна архитектура и на 5 минути от центъра на града. В близост до главната търговска улица „Пирин”. В същото време хотелът е недалеч от началната станция на кабинковия лифт. Дотам, разбира се, предлагаме транспорт за скиорите.

Можете да се възползвате от офертата, като закупите ваучер за отстъпка и останалата част доплатите на място, в хотел 'Кралев двор'.

 • 3 нощувки за двама в двойна стая, само за 117лв. вместо 234лв , вие закупувате ваучер за отстъпка на стойност 14лв. /заплащате 103лв. на място в хотел 'Кралев двор'./


Офертата включва:
 • Три нощувки за двама в двойна стая.
 • 10 % отсъпка в ресторанта на хотел ‘Кралев двор’.
 • 10 % отстъпка на масажните процедури в хотела.
 • Безплатен паркинг.
 • Безплатен WiFi интернет.
 • Късно освобождаване на стаите при запитване.
 • ДДС.
 • Туристическа такса.
Виж офертата
: три нощувки за двама в Банско на изгодна цена,промоции на хотел в Банско,Кралев двор цени,ски в Банско.: три нощувки за двама в Банско на изгодна цена,промоции на хотел в Банско,Кралев двор цени,ски в Банско.
голяма отстъпка на части за немски автомобили,евтини части за немски коли,части за опел цени,части с отстъпка.

Колата Ви има нужда от нова част? Сега можете да я смените с отстъпка от 40%, само в Макс 74 ООД!


Цена:
16.70 лв.
10.00 лв.Спестяваш: 6.70 лв.
-40%88 88 88часа мин. сек.
Авточасти за немски коли с 40% отстъпка от Макс 74 ООД!!!
Широкият асортимент от продукти, гарантирано качество, изгодното съотношение цена - качество, бързата доставка, високото равнище на обслужване и задоволяването на потребностите на клиента са принципите, от които МАКС 74 се ръководи в отношенията си със своите партньори и клиенти.

ЗАБЕЛЕЖКА: Вие закупувате ваучер за отстъпка от 40 % на стойност 10лв., които се приспадат от цената при покупка от магзина.

Офертата включва:
 • Авточаст за немски автомобил по избор на клиента с 40% отстъпка.
Виж офертата
голяма отстъпка на части за немски автомобили,евтини части за немски коли,части за опел цени,части с отстъпка.голяма отстъпка на части за немски автомобили,евтини части за немски коли,части за опел цени,части с отстъпка.
супер идея за уникалното парти,светеща чаша на много добра цена,интересни идеи за парти,цена на лед чаша.

Супер ефектна LED чаша, идеална за вашето прати! Сега само за 6,50лв. вместо за 13лв. !


Цена:
13.00 лв.
6.50 лв.Спестяваш: 6.50 лв.
-50%88 88 88часа мин. сек.
Супер ефектни LED чаши, подходящи за подарък с уникално въздействие!
Използвайте ги за Кола-кола, вода, за всякакъв вид безалкохолно!

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА:
 • Размерът им е 250ml.
 • Изработени са от висококачествен полистиролов кристал (пластмаса) и специално лепило.
 • Достатъчно е само да ги напълните с напитка и да натиснете копчето за вкл./изкл. на дъното на чашата.

Светлината, която излъчват LED чашите обикаля в кръг, като смяната на режимите става чрез натискане на копчето на дъното на чашите толкова пъти, в съответствие с режима, в който искате да останете - например:
 • ако натиснете веднъж, ще останете на режим 1 - мигащ режим.
 • 2 - забързан мигащ.
 • 3 - постоянен.
 • 4 - изгасва.

 • Чашите могат да осветят нощта в трите си цвята (жълт, червен, син) едновременно!
 • За оптимален ефект чашата е препоръчително да се използва на тъмно или на приглушена светлина.


 • Забележка: Не излагайте продукта на високи температури, интензивна слънчева светлина или огън. Не мийте в миялна машина. Препоръчва се ръчно миене с хладка вода и щадящ препарат. Подсушавайте добре.


Офертата включва:
 • 1 брой уникална LED чаша.
Виж офертата
супер идея за уникалното парти,светеща чаша на много добра цена,интересни идеи за парти,цена на лед чаша.супер идея за уникалното парти,светеща чаша на много добра цена,интересни идеи за парти,цена на лед чаша.
уникален лед часовник с огледало на изгодна цена само в Дабе,интересен лед часовник с огледало цена.

ПОЖЕЛАХТЕ ОТНОВО:Модерен и уникален, огледален LED часовник на супер цена! Само сега за 8.90лв. вместо за 32лв. !


Цена:
32.00 лв.
8.90 лв.Спестяваш: 23.10 лв.
-72%88 88 88часа мин. сек.
Модерен, компактен и точен. Кръгла форма, електронен дисплей. Този LED часовник може да бъде използван и като огледало.

Верижката му е регулируема и се предлага в най-разнообразни цветове:
 • Черен.
 • Бял.
 • Червен.
 • Жълт.
 • Син.
 • Кафяв.

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА:
 • Механизъм: аналогов - електронен.
 • Можете да разчитате на него във всякакви ситуации! Това е най-подходящият подарък и най-универсалният дизайн, пасващ както на жена, така и на мъж.
 • Дълбочина на водоустойчивост: 25 м.
 • Дължина на верижката: 20 см.


Офертата включва:
 • 1 брой LED часовник в цвят по избор.
Виж офертата
уникален лед часовник с огледало на изгодна цена само в Дабе,интересен лед часовник с огледало цена.уникален лед часовник с огледало на изгодна цена само в Дабе,интересен лед часовник с огледало цена.
татуировки на добра цена,добри татуисти в софия,красиви татуировки,идеи за татуировки,евтина татуировка,татуист в софия.

Направете си татуировка и бъдете уникални! Само сега в Tattoo Studio Mania 60кв.см. татуировка само за 60лв. вместо за 100лв.


Цена:
100.00 лв.
60.00 лв.Спестяваш: 40.00 лв.
-40%88 88 88часа мин. сек.
Направете си татуировка по готов или Ваш модел, сега в Tattoo Studio Mania !

Офератата включва
 • татуировка 60кв. см./цветна или черна, по избор /
Виж офертата
татуировки на добра цена,добри татуисти в софия,красиви татуировки,идеи за татуировки,евтина татуировка,татуист в софия.татуировки на добра цена,добри татуисти в софия,красиви татуировки,идеи за татуировки,евтина татуировка,татуист в софия.
интериорна алуминиева врата на много изгодна цена, цени на алуминиеви врати,промоции на алуминиеви дограми.

ВИЕ ПОЖЕЛАХТЕ: Алуминиева врата за 189 лв. вместо за 270лв. !


Цена:
270.00 лв.
189.00 лв.Спестяваш: 81.00 лв.
-30%88 88 88часа мин. сек.
Вземете една качествена нова врата на преференциална цена и променете дома си. Красива, съвременна и модерна къща може да бъде и Вашата с елегантните и красиви врати на ЕКОСТИЛ. Вратите в дома Ви - на хола, детската, банята, мокрото или спалнята вече са стари и амортизирани. Ние, Ви предлагаме да смените визията на дома си като си сложите висококачествена AL врата, отличаваща се с безпроблемна употреба и изключителна функционалност, само сега с 30% отстъпка от стандартната цена.

ЗАБЕЛЕЖКА: Вие закупувате ваучер за 37.80лв., които заплащате сега, а остатъка от 151.20лв. се доплаща при поръчката в офиса на ЕКОСТИЛ .

Офертата включва:
 • Ваучерът е за окомплектована AL врата: крило с тристранна „П” каса 700х2000, ALTEST или LORENCO LINE профил серия 40мм без термомост, бял цвят, с пълнеж от ПДЧ бяло, вариант - лява или дясна.
 • Включени са следните аксесоари: 2 бр. панти, брава с език, двустранна дръжка и патрон с 3 ключа.
Виж офертата
интериорна алуминиева врата на много изгодна цена, цени на алуминиеви врати,промоции на алуминиеви дограми.интериорна алуминиева врата на много изгодна цена, цени на алуминиеви врати,промоции на алуминиеви дограми.
супер бразилски тен на много изгодна цена, спрей тен студио в софия,спрей тен на промоция,мигновен тен цена.

Бразилски тен само за един миг. Спрей тен на цяло тяло само за 13лв. вместо за 26лв.!


Цена:
26.00 лв.
13.00 лв.Спестяваш: 13.00 лв.
-50%88 88 88часа мин. сек.
Невероятен тен без риск за здравето! Изглеждайте добре! Чувствайте се добре!

Пролет идва, слънце грее, а защо да чакате да дойде и лятото, за да имате отново тен?
Посрещнете пролетта със забележителен външен вид след дългата зима - с естествен тен през цялата година - спрей тен студио „Tanisimo“!

  Офертата включва:
 • Спрей тен на цяло тяло само за 13,00лв вместо за 26,00лв!
Виж офертата
супер бразилски тен на много изгодна цена, спрей тен студио в софия,спрей тен на промоция,мигновен тен цена.супер бразилски тен на много изгодна цена, спрей тен студио в софия,спрей тен на промоция,мигновен тен цена.
промоция за подстригване на деца в софия,евтина подрстиржка на деца,промоции на фирзьорски салони,евтино подстригване.

Малчуганът има нужда от подстрижка? Заведете го заедно с братче или сестриче, а защо не и с някое приятелче? Подстрижка за 3 деца само за 7.50 вместо за 18лв.


Цена:
18.00 лв.
7.50 лв.Спестяваш: 10.50 лв.
-58%88 88 88часа мин. сек.
Възползвайте се от офертата на салон ‘Miss Liza’ и подстрижете три деца на уникална цена!

Офертата включва:

 • Подстригване / без измиване и без масаж/ на три деца до 16 години.
Виж офертата
промоция за подстригване на деца в софия,евтина подрстиржка на деца,промоции на фирзьорски салони,евтино подстригване.промоция за подстригване на деца в софия,евтина подрстиржка на деца,промоции на фирзьорски салони,евтино подстригване.
ски и почивка в банско на много изгодна цена, промоции на хотели в бански,ски в банско цени,почивка в банско.

Планина, свеж въздух и ски...Починете си от забързаното ежедневие в семеен хотел ‘Кралев двор’ в Банско! Мезонет за двама за три нощувки и закуски само за 175.50лв. вместо за 351лв.


Цена:
351.00 лв.
154.50 лв.Спестяваш: 196.50 лв.
-56%88 88 88часа мин. сек.
Вашата съвършена почивка е целта, към която екипът на хотел „Кралев двор” изпитано вече пета година се стреми и с много работа и любов я постига. Многобройните ни редовни клиенти ни дават увереност в това.

Мезонетите са на две нива с две бани, голяма спалня на второ ниво и разтегателни дивани на долно ниво, тераса, сейф, кабелна телевизия, WiFi интернет, минибар.

Можете да се възползвате от офертата, като закупите ваучер за отстъпка и останалата част доплатите на място, в хотел 'Кралев двор'.

 • 3 нощувки и закуски за двама в мезонет, на цена 175.50лв. вместо 351лв , вие закупувате ваучер за отстъпка на стойност 21лв. /заплащате 154.50лв. на място в хотел 'Кралев двор'./

Офертата включва:
 • Три нощувки за двама в мезонет.
 • Закуска на бюфет в ресторанта на хотел ‘Кралев двор’.
 • Безплатен паркинг.
 • Безплатен WiFi интернет.
 • 10 % отстъпка на масажните процедури в хотела.
 • Късно освобождаване на стаите при запитване.
 • ДДС.
 • Туристическа такса.
Виж офертата
ски и почивка в банско на много изгодна цена, промоции на хотели в бански,ски в банско цени,почивка в банско.ски и почивка в банско на много изгодна цена, промоции на хотели в бански,ски в банско цени,почивка в банско.
лед адаптер за вода с индикатор за температурата,промоция на лед адаптор,безопасен адаптер за вода цени.

LED адаптeр с оцветител за вода и детектор на температурата само за 14лв. вместо за 28лв.


Цена:
28.00 лв.
14.00 лв.Спестяваш: 14.00 лв.
-50%88 88 88часа мин. сек.
Край на лошите изненади! Още с влизането в банята или кунхята можете да видите, дали водата е вече достaтъчно топла.

Тези оцветяващи водата устройства имат индикатор, който :
 • при по-висока от 40 градуса вода,водата се оцветява в червено.
 • при по-ниска от 40 градуса - синьо.
 • Материал: пластмаса с метал.


ЗАБЕЛЕЖКА:Не се нуждае от батерии - светодиодите се захранват от вграденото динамо, задвижвано от водната струя.

Офертата включва:
 • LED адаптeр с оцветител за вода и детектор на температурата.
Виж офертата
лед адаптер за вода с индикатор за температурата,промоция на лед адаптор,безопасен адаптер за вода цени.лед адаптер за вода с индикатор за температурата,промоция на лед адаптор,безопасен адаптер за вода цени.
уникален лед часовник на добра цена,модерен и стилен часовник,промоция на часовници,евтини часовници.

Уникален и модерен LED часовник на невероятна цена! Сега само за 14.90лв. вместо за 44лв.!


Цена:
44.00 лв.
14.90 лв.Спестяваш: 29.10 лв.
-66%88 88 88часа мин. сек.
Уникален и модерен LED часовник!!! Модерен, стилен и впечатляващ аксесоар, подходящ за малки и големи.

Наличен е в няколко разновидности:
 • Бял;
 • Черен;
 • Кафяв;
 • Зелен;
 • Червен;
 • Розов;
 • Морско син;
 • Виолетов.


Особености:
 • Материал - карбонатна стомана
 • Екран - горната и долната редица
 • LED светлини са за часа и датата
 • С 18 сегмента за нагласяне според китката
 • Катарама - Ексклузивен дизайн на заключване
 • Функционални бутони
 • Настройки - час, дата, година
 • Размер - 43 х 25 х 13 мм

ЗАБЕЛЕЖКА: Не е водоустойчив! Показва часа при натискане на горния бутон!

Офертата включва:
 • LED часовник с уникален дизайн
Виж офертата
уникален лед часовник на добра цена,модерен и стилен часовник,промоция на часовници,евтини часовници.уникален лед часовник на добра цена,модерен и стилен часовник,промоция на часовници,евтини часовници.
красив подарък за осми март на добра цена,подарък за осми март промоция,идея за подарък за любимата жена.

Комплимент за 8-ми Март към любимата жена с елегантен жест на уважение - красив часовник, придружен от стилен букет от лалета само за 25.20 вместо за 36лв.


Цена:
36.00 лв.
25.20 лв.Спестяваш: 10.80 лв.
-30%88 88 88часа мин. сек.
Подари красива кошница с цветя и часовник отброяващ щастливите мигове!

Офертата включва:
 • красиво аранжирана кошница с цветя;
 • часовник.
Виж офертата
красив подарък за осми март на добра цена,подарък за осми март промоция,идея за подарък за любимата жена.красив подарък за осми март на добра цена,подарък за осми март промоция,идея за подарък за любимата жена.
лесно паркиране със система за паркиране,парктроник на изгодна цена,как да паркираме лесно,система за паркиране цена.

Паркирането вече е лесно! Система за паркиране с 4 сензора, дисплей и звукова сигнализация - само за 49.90лв. вместо за 99.90лв.


Цена:
99.90 лв.
49.90 лв.Спестяваш: 50.00 лв.
-50%88 88 88часа мин. сек.
Не всеки може да паркира идеално, но сега всичко е много по-лесно!

Офертата включва:

 • система за паркиране с 4 сензора /черни/- дисплей и звукова сигнализация, модел: PS-LC1-B17-4;
 • в комплекта има всичко необходимо за монтажа - свредел, кабели, скоби и упътване на български и английски език.
Виж офертата
лесно паркиране със система за паркиране,парктроник на изгодна цена,как да паркираме лесно,система за паркиране цена.лесно паркиране със система за паркиране,парктроник на изгодна цена,как да паркираме лесно,система за паркиране цена.
промоция на хотели за осми март,осми март в пампорово на изгодна цена,хотели в пампорово цени,евтина почивка в пампорово.

Романтика за двама в хотел "Елица"!Отпразнувайте 8-ми Март с любимия човек в Пампорово -само за 55лв. вместо за 80лв.


Цена:
80.00 лв.
55.00 лв.Спестяваш: 25.00 лв.
-31%88 88 88часа мин. сек.
Насладете се на компанията на любимия човек сред уюта и комфорта на хотел "Елица"в Пампорово!

"Благодаря за почивката"- това са думите, които желаем да чуем от Вас, но за да ги заслужим, ние- домакините глезим индивидуално всеки гост. Романтика с любимия,семейна ваканция, бягство от шума на големия град, служебен престой или просто наслада за духа и тялото е вашето желание.
Добре сте ни дошли!!! Останете очаровани от Родопи и от хотел "Елица"!

Можете да се възползвате от офертата, като закупите ваучер за отстъпка и останалата част доплатите на място, в хотел Елица.

Офертата включва:
 • нощувка за двама
 • закуска за двама
 • вечеря за двама
 • Интернет
 • Кабелна телевизия.
 • Паркинг.
 • курортна такса
 • ДДС.


 • /Вие закупувате ваучер на стойност 5.50лв. и доплащате сумата от 49.50лв. на рецепцията на хотел'Елица'./
Виж офертата
промоция на хотели за осми март,осми март в пампорово на изгодна цена,хотели в пампорово цени,евтина почивка в пампорово.промоция на хотели за осми март,осми март в пампорово на изгодна цена,хотели в пампорово цени,евтина почивка в пампорово.
частичен масаж на гръб и сауна на промоция,масаж на гръб цени,промоции на масажи в софия,сауна цени.

От толкова много работа не си усещате гърба? В Spa Demetra ще се погрижат за Вас подобаващо!!! Сауна и масаж на гръб - 20 минути само за 9.90лв вместо за 26лв.


Цена:
26.00 лв.
9.90 лв.Спестяваш: 16.10 лв.
-62%88 88 88часа мин. сек.
Отървете се от стреса и напрежението и се отдайте на един истиснки релакс!

Сауна и масаж на гръб в Spa Demetra!

Офертата включва:
 • сауна
 • масаж на гръб (частичен масаж)-20мин.
 • Само сега - всеки закупил ваучер от предложенията на Spa Demetra в Dabe.bg, получава 20% отстъпка за всички спа процедури.
 • безпланто ползване на релакс зоната и кристалотерапия.
Виж офертата
частичен масаж на гръб и сауна на промоция,масаж на гръб цени,промоции на масажи в софия,сауна цени.частичен масаж на гръб и сауна на промоция,масаж на гръб цени,промоции на масажи в софия,сауна цени.
3-ти Март...РЕЗЕРВАЦИИ...!!! Спокойно... все още не сте закъснели! Хотел Елица, Ви очаква!

3-ти Март...РЕЗЕРВАЦИИ...!!! Спокойно... все още не сте закъснели! Хотел Елица, Ви очаква!


Цена:
45.00 лв.
26.00 лв.Спестяваш: 19.00 лв.
-42%88 88 88часа мин. сек.
Празнувайте големия български празник 3-ти Март в Пампорово - само за 26лв. на човек вместо за 45лв.! Хотел Елица Ви очаква!

Невероятни борови гори, планински върхове окъпани в слънчева светлина - това са невероятните Родопи, а Пампорово е перлата на българските планински курорти. Гнезди в сърцето на Родопите, на 260 км от София и 85 км южно от град Пловдив. Направете си почивка със семейството или приятели, възполвзайте се от невероятната оферта на хотел Елица.

Можете да се възползвате от офертата, като закупите ваучер за отстъпка и останалата част доплатите на място, в хотел Елица.

Офертата включва:

 • нощувка
 • закуска
 • вечеря
 • Фитнес
 • туристическа такса
 • wi-fi интернет
 • паркинг
 • гарантирано приятно изкарване.

 • /Вие закупувате ваучер на стойност 2.60лв. и доплащате сумата от 23.40лв. на рецепцията на хотел'Елица'.
Виж офертата
3-ти Март...РЕЗЕРВАЦИИ...!!! Спокойно... все още не сте закъснели! Хотел Елица, Ви очаква!3-ти Март...РЕЗЕРВАЦИИ...!!! Спокойно... все още не сте закъснели! Хотел Елица, Ви очаква!
евтина колгенова маска и аромамасаж ,колагенова маска на добра цена,подмладяваща терапия с колаген,промоция на спа процедури.

Подмладете кожата си с Колагенова маска на лице+аромамасаж на лице, шия и деколте - само за 15лв. вместо за 53лв. от Спа Деметра!


Цена:
53.00 лв.
15.00 лв.Спестяваш: 38.00 лв.
-72%88 88 88часа мин. сек.
Подарете си подмладяваща колагенова маска за лице и ще получите бонус – аромамасаж на лице, шия и деколте от Спа Деметра!

Колагеновата маска за лице:
 • подмладява и освежава кожата
 • стимулира производството на колаген
 • стимулира дейността на клетката
 • мощтна ПРОГРАМА против стареенето
 • разглаждане на бръчките
 • ефект на лифтинг операция
 • увеличава абсорбирането на подхранващи вещества • Офертата включва:

  • колагенова маска на лице
  • бонус аромамасаж на лице, шия и деколте
  • само сега, всеки закупил ваучер от предложенията на Spa Demetra в Dabe.bg получава 20% отстъпка за всички спа-процедури
  • безпланто ползване на релакс зоната и кристалотерапия
Виж офертата
евтина колгенова маска и аромамасаж ,колагенова маска на добра цена,подмладяваща терапия с колаген,промоция на спа процедури.евтина колгенова маска и аромамасаж ,колагенова маска на добра цена,подмладяваща терапия с колаген,промоция на спа процедури.
почивка в родопите на добра цена,хотели до цигов чарк,цени на хотели до язовир батак,евтина почивка в цигов чарк.

Трябва ви почивка или организирате празник със семейството и приятели? Намерили сте точното място - Семеен хотел "Кълвачеви"


Цена:
150.00 лв.
72.00 лв.Спестяваш: 78.00 лв.
-52%88 88 88часа мин. сек.
Семеен хотел "Кълвачеви" се намира в центъра на "Цигов Чарк". Разположен е в близост до брега на язовир "Батак" с великолепен изглед към него.

В полите на Родопите, хотел 'Кълвачеви' предлага за Вас:

Можете да се възползвате от офертата, като закупите ваучер за отстъпка и останалата част доплатите на място, в хотел 'Кълвачеви'.

 • 3 нощувки в двойна стая за двама, на цена 72лв. вместо 150.00лв , вие закупувате ваучер за отстъпка на стойност 12лв. /заплащате 60лв. на място в х.'Кълвачеви'./

 • 3 нощувки за четирима в студио на цена 90лв. вместо 180.00лв. вие закупувате ваучер за отстъпка на стойност 15лв. /заплащате 75лв. на място в х.'Кълвачеви'./

 • 3 нощувки в студио с джакузи или апартамент на цена 108лв. вместо 240.00лв.,вие закупувате ваучер за отстъпка на стойност 18лв. /заплащате 90лв. на място в х.'Кълвачеви'./

 • 3 нощувки за петима в апартамент за 108лв. вместо 240.00лв., вие закупувате ваучер за отстъпка на стойност 18лв.! /заплащате 90лв. на място в х.'Кълвачеви'./
Виж офертата
почивка в родопите на добра цена,хотели до цигов чарк,цени на хотели до язовир батак,евтина почивка в цигов чарк.почивка в родопите на добра цена,хотели до цигов чарк,цени на хотели до язовир батак,евтина почивка в цигов чарк.
красива азалия и касичка за осми март,идея за подарък за осми март на добра цена,азалия цена,касичка цена.

Красива Азалия в саксия и касичка за 8-ми Март само за 29,60 вместо за 37лв. от ‘Магазин за цветя и подаръци’!


Цена:
37.00 лв.
29.60 лв.Спестяваш: 7.40 лв.
-20%88 88 88часа мин. сек.
Подарете красива Азалия в керамична саксия на любимата жена.
Офертата включва:
 • Азалия в керамична саксия
 • касичка-овца
Виж офертата
красива азалия и касичка за осми март,идея за подарък за осми март на добра цена,азалия цена,касичка цена.красива азалия и касичка за осми март,идея за подарък за осми март на добра цена,азалия цена,касичка цена.
идея за подарък за осми март,красива икебана на добра цена,керамична котка цена,осмомартенски подарък на добра цена.

8-ми Март е вече тук! Подарете уникална статуйка – котка и красива икебана от рози само за 28лв. вместо за 36лв.


Цена:
36.00 лв.
28.00 лв.Спестяваш: 8.00 лв.
-22%88 88 88часа мин. сек.
Направете уникална изненада на жената, която обичате или уважавате.
Котката според Фън Шуй...
Котката носи късмет на къщата. Символ е на магическите сили на природата, символ на вечността, заради навика си да се свива на кълбо. Емблема е на независимост. Котката се използва и като символ на успеха.
Офертата включва:
 • красива икебана от рози
 • красива статуя-котка
Виж офертата
идея за подарък за осми март,красива икебана на добра цена,керамична котка цена,осмомартенски подарък на добра цена.идея за подарък за осми март,красива икебана на добра цена,керамична котка цена,осмомартенски подарък на добра цена.
красива идея за осми март, осмомартенски подарък на добра цена, красива икебана на добра цена, евтин подарък за осми март.

Подари на любимата жена - красиви рози и котка - статуя само за 32лв. вместо за 40лв.!


Цена:
40.00 лв.
32.00 лв.Спестяваш: 8.00 лв.
-20%88 88 88часа мин. сек.
Чудиш се какаво да подариш за 8-ми Март? Магазин за цветя и подаръци има предложение за теб.

Котката според Фън Шуй...
Котката носи късмет на къщата. Символ е на магическите сили на природата, символ на вечността, заради навика си да се свива на кълбо. Емблема е на независимост. Котката се използва и като символ на успеха.

Офертата включва:
 • красива икебана от рози
 • красива статуя-котка
Виж офертата
красива идея за осми март, осмомартенски подарък на добра цена, красива икебана на добра цена, евтин подарък за осми март.красива идея за осми март, осмомартенски подарък на добра цена, красива икебана на добра цена, евтин подарък за осми март.
подари пролетта на добра цена,ароматизатор и букет на добра цена,красиво букетче,ароматизатор цена.

Цветно и ароматно предложение за подарък за 8-ми Март - букет в кашпа плюс интериорен ароматизатор само за 19лв. вместо за 26лв.


Цена:
26.00 лв.
19.00 лв.Спестяваш: 7.00 лв.
-27%88 88 88часа мин. сек.
Идва 8-ми Март, подарете пролетта!!!

Офертата включва
 • аранжирани цветя в кашпа.
 • интеририорен ароматизатор.
Виж офертата
подари пролетта на добра цена,ароматизатор и букет на добра цена,красиво букетче,ароматизатор цена.подари пролетта на добра цена,ароматизатор и букет на добра цена,красиво букетче,ароматизатор цена.
Частичен аромамасаж и парна баня,аромамасаж цени,супер промоция за осми март,цена на аромамаасжите в софия.

Подарете едно истинско изкушение за 8-ми март.Частичен аромамасаж и парна баня или сауна (по избор) и бонус сешоар, само за 15лв. вместо за 49лв. от Spa Demetra !!!


Цена:
49.00 лв.
15.00 лв.Спестяваш: 34.00 лв.
-69%88 88 88часа мин. сек.
Подарете или пък се поглезете с едно истинско изкушение – Аромамасаж и парна баня или сауна /по избор/ и бонус сешоар.

Забелязано било благотворното въздействие на ароматите върху здравето на човек. Масажът, сам по себе си, се явява укрепваща и отпускаща процедура, като целителните ароматни масла попадат чрез кожата в кръвта и в цялото тяло, а чрез мембраните и носа–в мозъка, а това влияе на настроението и емоциите. Съвременната аромотерапия е профилактичен, оздравителен, напълно натурален способ за поддържане на добра емоционална и физическа форма. Терапия, позволяваща премахването на ежедневния стрес. Аромотерапията се базира на употребата на основни масла за третиранe на тялото, чиито аромати въздействат и върху духа. Вашето тяло го заслужава.

Офертата включва:
 • частичен аромамасаж (20 мин.) - ягода, лимон, портокал или вино по избор
 • парна баня или сауна (по избор)
 • бонус сешоар.
 • само сега - всеки закупил ваучер от предложенията на Spa Demetra в Dabe.bg, получава 20% отстъпка за всички спа процедури
 • безплатно ползване на релакс зоната и кристалотерапия
Виж офертата
Частичен аромамасаж и парна баня,аромамасаж цени,супер промоция за осми март,цена на аромамаасжите в софия.Частичен аромамасаж и парна баня,аромамасаж цени,супер промоция за осми март,цена на аромамаасжите в софия.
как да се избавя от целулита,евтини антицелулитни масажи,антицелулитни масажи цени,край на портокаловата кожа.

Мразите портокаловата кожа...Ние Ви предлагаме да се доверите на специалистите от Spa Demetra !!! Само сега антицелулитен масаж +парна баня или сауна само за 23лв вместо за 46лв.


Цена:
46.00 лв.
23.00 лв.Спестяваш: 23.00 лв.
-50%88 88 88часа мин. сек.
Мразите портокаловата кожа,опитахте какво ли не...Ние Ви предлагаме да се доверите на специялистите от Spa Demetra!!! Само сега антицелулитен масаж + парна баня или сауна(по избор).

Антицелулитният масаж е интензивен масаж, при който се подобрява кръвообращението и така се стимулира разпада на целулита. Използват се антицелулитни масла, както за намаляне на триенето, така и за въздействие върху целулитните депа.

Офертата включва:
 • антицелулитен масаж
 • сауна или парна баня по Ваш избор
 • Само сега - всеки закупил ваучер от предложенията на Spa Demetra в Dabe.bg, получава 20% отстъпка за всички спа процедури.
 • безпланто ползване на релакс зоната и кристалотерапия.
Виж офертата
как да се избавя от целулита,евтини антицелулитни масажи,антицелулитни масажи цени,край на портокаловата кожа.как да се избавя от целулита,евтини антицелулитни масажи,антицелулитни масажи цени,край на портокаловата кожа.
кола маска на интим и мишници,промоция на кола маска,евтино премахвне на космите,кола маска цени,крем след кола маска цена.

Гладка кожа? Може... с кола маска на интим и мишници плюс бонус крем, забавящ растежът на косъма от Spa Demetra само за 9.50лв. вместо за 32лв.


Цена:
32.00 лв.
9.50 лв.Спестяваш: 22.50 лв.
-70%88 88 88часа мин. сек.
Искате гладка и мека кожа? Професионалистите от Spa Demetra знаят как!

Офертата включва:
 • кола маска на интим
 • кола маска на мишници
 • бонус - крем забавящ разстежът на косъма
 • Само сега - всеки закупил ваучер от предложенията на Spa Demetra в Dabe.bg, получава 20% отстъпка за всички спа процедури
Виж офертата
кола маска на интим и мишници,промоция на кола маска,евтино премахвне на космите,кола маска цени,крем след кола маска цена.кола маска на интим и мишници,промоция на кола маска,евтино премахвне на космите,кола маска цени,крем след кола маска цена.
турски ритуал в турска баня плюс масаж за двама,турска баня цена,турски масаж цена,супер предложение от Спа Деметра.

Турски ритуал в турска баня плюс масаж за двама - само за 49лв. вместо за 216лв, от Spa Demetra!


Цена:
216.00 лв.
49.00 лв.Спестяваш: 167.00 лв.
-77%88 88 88часа мин. сек.
Хамам(турска баня) Хамамът е традиционна парна баня, символ на източната култура, чиято основна философия е физическото и духовното пречистване. Хамамът е уникален ритуал за релаксация и детоксикация на организма. Тази термо-терапевтична процедура повишава защитните сили на организма и забавя процесите на стареене.Посещението на хамам подобрява кръвообращението, помага при безсъние и подмладява и тонизира кожата. Под въздействието на топлината и парата в турската баня се подобрява работата на сърдечносъдовата система и капилярите, отпушват се порите и протича активна детоксикация на организма.Температурата на хамама обикновено варира между 40 и 60о, но влажността може да достигне до 95-100%. Температурният режим е основната отличителна черта на този вид парна баня. Хамамът е подходящ за хората, които трудно понасят високите температури.

Хамамът въздейства върху организма по следните начини:
 • пречиства организма от шлаките и токсичните вещества;
 • почиства кожата и отпушва порите;
 • снема напрежението и умората;
 • стабилизира дихателната система;
 • облекчава мускулните болки;
 • помага при простудни заболявания;
 • помага при безсъние;
 • оказва благотворно влияние върху храносмилателната система;
 • стимулира отслабването.
Kaкво представлява турския масаж? Турския масаж не се прави на козметична кушетка за масаж, а вместо това се прави в турска баня (хамам), подобна на парна баня, но обикновено с мраморна настилка и много по-голяма. Въпреки името, турския масаж не е само за фрикция. Представлява ритуал – процедура, изпълнен в традиционна турска баня. Като подготовка за масажа се нагряват мраморни камъни или платформа, където подлежащия на масаж трябва да седне или легне за около 20 минути, докато се изпоти. След затопляне в Хамам, нашите терапевти ще пристъпят към почистваща фаза: с помощта на кесе /изработена мека ръкавичка от копринени конци/ се прави пилинг на цялото тяло той прави кожата ексфолирана и чиста, като премахва мъртвият слой клетки от повърхността на кожата. Следва 20 минутно обтриване на тялото с натурален сапун, приготвен в специални ориенталски мехове. След този етап започва същинския масаж.

Офертата включва:
 • турска баня
 • масаж за двама - 60 мин.
 • Само сега - всеки закупил ваучер от предложенията на Spa Demetra в Dabe.bg, получава 20% отстъпка за всички спа процедури.
 • безпланто ползване на релакс зоната и кристалотерапия
Виж офертата
турски ритуал в турска баня плюс масаж за двама,турска баня цена,турски масаж цена,супер предложение от Спа Деметра.турски ритуал в турска баня плюс масаж за двама,турска баня цена,турски масаж цена,супер предложение от Спа Деметра.
супер тен със солариум megaSun,супер оферта за солариум,солариум цена,промоция на карти за солариум.

Супер тен със солариум MegaSun! Обичате летния загар? Сега е моментът - 60 минути за 20лв. вместо за 48лв.!


Цена:
45.00 лв.
20.00 лв.Спестяваш: 25.00 лв.
-56%88 88 88часа мин. сек.
Подгответе кожата си за топлите летни дни! Едно неустоимо предложение от салон за красота ‘ШЕДЬОВЪР’!

Офертата включва:
 • карта за 60 минути солариум
Виж офертата
супер тен със солариум megaSun,супер оферта за солариум,солариум цена,промоция на карти за солариум.супер тен със солариум megaSun,супер оферта за солариум,солариум цена,промоция на карти за солариум.
силата е в нас,нека помогнем на пострадалите,дарение от два лева,подпомагане на пострадалите.

Силата е в нас! Нека всички бъдем съпричастни и да помогнем на хората в нужда със символичната сума от 2лв.


Цена:
2.00 лв.
2.00 лв.Спестяваш: 0.00 лв.
-0%88 88 88часа мин. сек.
Нещастията ни сполетяват бързо, а за да поправим щетите понякога се изисква много. Нека помогнем на хората преживяли наводненията!
Виж офертата
силата е в нас,нека помогнем на пострадалите,дарение от два лева,подпомагане на пострадалите.силата е в нас,нека помогнем на пострадалите,дарение от два лева,подпомагане на пострадалите.
премахване на oкосмяване цена,фотоепилция за мъже,обезкосмяване на гърди,промоция на епилация за мъже,цена на мъжка епилация.

Писна ли ви да закопчавате копчето на ризата си до горе, за да не се виждат космите, подаващи се от гърдите ви? Отървете се веднъж завинаги от тях само за 23лв. вместо 120лв


Цена:
120.00 лв.
23.00 лв.Спестяваш: 97.00 лв.
-81%88 88 88часа мин. сек.
За всички, които чакат нашите ваучери!

Фотоепилация - с ново поколение IPL без болка-със замръзващ ефект, с гарантиран резултат и НОВА ЛАМПА !


Без болка, дискомфорт и парене благодарение на специалния замръзващ накрайник; За траен резултат са необходими от 5 до 7 процедури, като ефектът е видим още след 1-вата процедура;
 • Процедурите се повтарят през период от 30 дни;
 • Препоръчително е поддържащата процедура да се прави през 6 месеца.
Преди процедурата е добре да знаем:
 • Косъмчетата в/у третираните зони трябва да са на 2-3 дни или с дължина 1мм.
 • Третираната зона не трябва да се излага продължително време на силно слънце 7-10 дни преди процедурата и 7-10 дни след нея.
 • От последното посещение на солариум трябва да са минали поне 7 дни, преди да бъде направена процедурата.
Офертата включва:
 • Един закупен ваучер е валиден за една процедура за фотоепилация на мъжки гърди.
Виж офертата
премахване на oкосмяване цена,фотоепилция за мъже,обезкосмяване на гърди,промоция на епилация за мъже,цена на мъжка епилация.премахване на oкосмяване цена,фотоепилция за мъже,обезкосмяване на гърди,промоция на епилация за мъже,цена на мъжка епилация.
Фотоепилация на подмишници,промоция на фотоепилация,как да си махна космите завинаги,евтина епилация.

Фотоепилация на подмишници - с ново поколение IPL без болка-замръзващ ефект с гарантиран резултат и НОВА ЛАМПА !Само за 8.50 вместо 25лв.


Цена:
25.00 лв.
8.50 лв.Спестяваш: 16.50 лв.
-66%88 88 88часа мин. сек.
За всички, които чакат нашите ваучери!

Фотоепилация на подмишници с последен модел IPL с НОВА ЛАМПА със замръзващ ефект, без болка и с гарантиран резултат в Салон за красота Essential Beauty!


Без болка, дискомфорт и парене благодарение на специалния замръзващ накрайник; За траен резултат са необходими от 5 до 7 процедури, като ефектът е видим още след 1-вата процедура;
 • Процедурите се повтарят през период от 30 дни;
 • Препоръчително е поддържащата процедура да се прави през 6 месеца.
Преди процедурата е добре да знаем:
 • Косъмчетата в/у третираните зони трябва да са на 2-3 дни или с дължина 1мм.
 • Третираната зона не трябва да се излага продължително време на силно слънце - 7-10 дни преди процедурата и 7-10 дни след нея.
 • От последното посещение на солариум трябва да са минали поне 7 дни, преди да бъде направена процедурата.
Офертата включва:
 • Един закупен ваучер е валиден за една процедура за фотоепилация на цели подмишници.
Виж офертата
Фотоепилация на подмишници,промоция на фотоепилация,как да си махна космите завинаги,евтина епилация.Фотоепилация на подмишници,промоция на фотоепилация,как да си махна космите завинаги,евтина епилация.
окосмяване на триъгълник,безболезнени процедури за махане на косми,цена на фотоепилация,евтини процедури за махане на косми.

Фотоепилация на триъгълник - с ново поколение IPL без болка-замръзващ ефект с гарантиран резултат и НОВА ЛАМПА !Само за 23лв. вместо 80лв.


Цена:
80.00 лв.
23.00 лв.Спестяваш: 57.00 лв.
-71%88 88 88часа мин. сек.
Фотоепилация с последен модел IPL НОВА ЛАМПА със замръзващ ефект - без болка и с гарантиран резултат в Салон за красота Essential Beauty!

Без болка, дискомфорт и парене благодарение на специалния замръзващ накрайник; За траен резултат са необходими от 5 до 7 процедури, като ефектът е видим още след 1-вата процедура;
 • Процедурите се повтарят през период от 30 дни;
 • Препоръчително е поддържащата процедура да се прави през 6 месеца.
Преди процедурата е добре да знаем:
 • Косъмчетата в/у третираните зони трябва да са на 2-3 дни или с дължина 1мм.
 • Третираната зона не трябва да се излага продължително време на силно слънце - 7-10 дни преди процедурата и 7-10 дни след нея.
 • От последното посещение на солариум трябва да са минали поне 7 дни, преди да бъде направена процедурата.
Офертата включва:
 • един закупен ваучер е валиден за една процедура за фотоепилация на цял триъгълник (бикини линия, триъгълник и переанална област)
Виж офертата
окосмяване на триъгълник,безболезнени процедури за махане на косми,цена на фотоепилация,евтини процедури за махане на косми.окосмяване на триъгълник,безболезнени процедури за махане на косми,цена на фотоепилация,евтини процедури за махане на косми.
смяна на масло в софия,смяна на филтри цена,отстъпки на масло,евтина смяна на масло и филтри,промоции на автоцентрове.

Дойде времето да си смените маслото... масления филтър и въздушния...и горивния...Само сега, можете да направите тази смяна само за 15 лв. вместо за 23 лв в АУТОДРИЙМ!


Цена:
23.00 лв.
15.00 лв.Спестяваш: 8.00 лв.
-35%88 88 88часа мин. сек.
Улеснете деня си като направите смяна на масло, маслен, въздушен и горивен филтър в АУТОДРИЙМ!

Аутодрийм е сервизът, при който получавате високо технологична услуга, съобразена с най - съвременните новости в областта на сервизната дейност на автомобилите.

Офертата включва:
 • смяна на масло
 • смяна на маслен филтър
 • смяна на въздушен филтър
 • смяна на горивен филтър
Виж офертата
смяна на масло в софия,смяна на филтри цена,отстъпки на масло,евтина смяна на масло и филтри,промоции на автоцентрове.смяна на масло в софия,смяна на филтри цена,отстъпки на масло,евтина смяна на масло и филтри,промоции на автоцентрове.
хубаво френско вино,френски вина цени,евтино вино,вино за трифон зарезан,вино за свети валентин,идея за подарък,цени на вина.

Обичате някого...обичате и хубавото вино? Споделете едно прекрасно френско вино с любим човек! Сега само за 9лв. вместо за 13лв


Цена:
13.00 лв.
9.00 лв.Спестяваш: 4.00 лв.
-31%88 88 88часа мин. сек.
Няма значение какво празнувате - Денят на влюбените или Трифон Зарезан, важно е виното да е хубаво и да е споделено с любими хора и приятели!

Офертата включва:
 • 1 бутилка френско мерло 0.700мл
Виж офертата
хубаво френско вино,френски вина цени,евтино вино,вино за трифон зарезан,вино за свети валентин,идея за подарък,цени на вина.хубаво френско вино,френски вина цени,евтино вино,вино за трифон зарезан,вино за свети валентин,идея за подарък,цени на вина.
подарък по куриер цена,изненада за свети валентин,искам да покажа любовта си,плюшена играчка за празника на любовта цена.

Давам ти това мече, в него е скрито моето сърце, искам да ти го подаря за празника на любовта! Направи уникална изненада за 33,60лв. вместо за 48лв.


Цена:
48.00 лв.
33.60 лв.Спестяваш: 14.40 лв.
-30%88 88 88часа мин. сек.
Това може да е твоето послание...А може да имаш и свое! Вземи ваучер за подарък от Dabe.bg и покажи на любим човек, че романтиката и любовта все още са на мода.

Офертата включва:
 • Плюшена играчка - мече
 • Красив букет от лалета
Виж офертата
подарък по куриер цена,изненада за свети валентин,искам да покажа любовта си,плюшена играчка за празника на любовта цена.подарък по куриер цена,изненада за свети валентин,искам да покажа любовта си,плюшена играчка за празника на любовта цена.
кошница с цветя за подарък ,любовен часовник цена,хубави цветя,цветя за подарък,красиви идеи за подарък,часовник цена.

По повод или без повод - Икебана в кошница+часовник за 25.20лв вместо 36.00лв


Цена:
36.00 лв.
25.20 лв.Спестяваш: 10.80 лв.
-30%88 88 88часа мин. сек.
Подари кошница с цветя, покажи внимание и направи мил жест с икебана в кошница+часовник. Идва празника на любовта /Св. Валентин/- това може да е само повод да накараме някои да се почувства специален. Защо не превърнем повечето дни в празници на любовта...

Офертата включва:
 • аранжирана кошница с цветя
 • часовник
Виж офертата
кошница с цветя за подарък ,любовен часовник цена,хубави цветя,цветя за подарък,красиви идеи за подарък,часовник цена.кошница с цветя за подарък ,любовен часовник цена,хубави цветя,цветя за подарък,красиви идеи за подарък,часовник цена.
перлена вана,спа деметра оферти,промоция на перлена вана,вана с билкови аромати,масаж на тяло с въздушни мехурчета цена.

Перлите не са само за носене... Защо не се потопите в тях заедно с любимия човек, а защо не се отдадете и на самостоятелен релакс - за 30лв. вместо 65лв.


Цена:
65.00 лв.
30.00 лв.Спестяваш: 35.00 лв.
-54%88 88 88часа мин. сек.
Доставете си това удоволствие само за 45лв. за двама вместо за 85лв. или за 30лв. вместо 65 за един човек.

ПЕРЛЕНА ВАНА с билки, алги, аромати – вана с топла вода, в която са добавени билкови екстракти, алги, ароматични масла. Извършва се масаж на тялото от въздушни мехурчета (перли).


Действа релаксиращо или ободряващо в зависимост от специфичните свойства на добавените продукти.

Офертата включва:
 • перлена вана с въздушни мехурчета за един или за двама.

 • След като изберете /за един или за двама/ ще палзвате Перлена вана натиснете бутона КУПИ. Тогава ще може да посочите желания от Вас ваучер - /за един или двама/ и да платите неговата стойност.

 • можете да закупите неограничен брой ваучери.
Виж офертата
перлена вана,спа деметра оферти,промоция на перлена вана,вана с билкови аромати,масаж на тяло с въздушни мехурчета цена.перлена вана,спа деметра оферти,промоция на перлена вана,вана с билкови аромати,масаж на тяло с въздушни мехурчета цена.
антистрес вана,процедура за двама,промоция за двама,романтична вана и масаж за двама цена,уникална промоция, масаж за двама

Анти стрес масаж за двама + Луксозна вана за двама “DEMETRA” + бут. шампанско или вино - 100лв вместо 230лв


Цена:
230.00 лв.
100.00 лв.Спестяваш: 130.00 лв.
-57%88 88 88часа мин. сек.
Поглезете сетивата и нахранете душата ....

Отдайте се на един от най-древните масажи за преодоляване на умората и стреса. Анти стрес масажа дава спокойствие и релакс, а енергията ви е в излишък. Можете да изпитате удоволствието от 40 -минутния масаж заедно със своята половинка и след това да се потопите в хидромасажната вана наслаждавайки се на романтичната обстановка и релаксиращата музика.

Офертата включва:
 • анти стрес масаж - 40 минути - за двама
 • хидромасажна вана за двама
 • бутилка вино или шампанско - по избор
Виж офертата
антистрес вана,процедура за двама,промоция за двама,романтична вана и масаж за двама цена,уникална промоция, масаж за двамаантистрес вана,процедура за двама,промоция за двама,романтична вана и масаж за двама цена,уникална промоция, масаж за двама
ориенталски масажи цени,турска баня цена,промоции на турски масаж,професионален турски масаж цена.

Отлетете в ориента и се отдайте на релакса, с турска баня и турски масаж само за 58лв. вместо за 110 лв. в Spa Demetra!!!


Цена:
110.00 лв.
58.00 лв.Спестяваш: 52.00 лв.
-47%88 88 88часа мин. сек.
Забравете за студеното време и се отдайте на 100% релакс с турска баня и турски масаж!
Хамамът е традиционна парна баня, символ на източната култура, чиято философия е физическото и духовното пречистване.

Хамамът е уникален ритуал за релаксация и детоксикация на организма.
Турския масаж не се прави на козметична кушетка за масаж, а вместо това се прави в турска баня (хамам), подобна на парна баня, но обикновено с мраморна настилка и много по-голяма. Въпреки името, турския масаж не е само за фрикция.

Представлява ритуал – процедура, изпълнен в традиционна турска баня. Като подготовка за масажа се нагряват мраморни камъни или платформа, където подлежащия на масаж трябва да седне или легне за около 20 минути, докато се изпоти.

След затопляне в Хамам, нашите терапевти ще пристъпят към почистваща фаза: с помощта на кесе /изработена мека ръкавичка от копринени конци/ се прави пилинг на цялото тяло той прави кожата ексфолирана и чиста, като премахва мъртвият слой клетки от повърхността на кожата.

Следва 20 минутно обтриване на тялото с натурален сапун, приготвен в специални ориенталски мехове. След този етап започва същинския масаж.

Какво включва офертата:
 • турска баня
 • турски масаж
Виж офертата
ориенталски масажи цени,турска баня цена,промоции на турски масаж,професионален турски масаж цена.ориенталски масажи цени,турска баня цена,промоции на турски масаж,професионален турски масаж цена.
кралска терапия,ваната на клеопатра цена,евтина терапия за тяло,красива кожа,вана с мляко цена,топла вана,супер цена.

Почуствйте се като истинска богиня с терапия Клеопатра от Spa Demetra, само за 65лв. вместо за 120лв


Цена:
120.00 лв.
65.00 лв.Спестяваш: 55.00 лв.
-46%88 88 88часа мин. сек.
Ще излезете от ваната като нова жена, като се доверите на специалистите ни, които използват оригиналната рецепта на Клеопатра.
Всички сме чували за пословичната вана на Клеопатра, с която царицата на Египет поддържала кожата си.

Успехът на разкрасителната процедура се дължи на добавеното във ваната мляко и полезните за кожата вещества, които съдържа. Млечната киселина в млякото е алфа-хидрокси киселина, която е известна с благоприятния си ефект при подмладяване на кожата.

Тя хидратира и подхранва, намалява бръчките, ексфолира мъртвите клетки и същевременно насърчава растежа на нови.
Ваната на Клеопатра ще Ви помогне при болки в мускулите, ще премахне умората, стреса и напрежението...

Офертата включва
 • ексфолиант
 • масаж на лице
 • маска със злато
 • вана"Клеопатра"
Виж офертата
кралска терапия,ваната на клеопатра цена,евтина терапия за тяло,красива кожа,вана с мляко цена,топла вана,супер цена.кралска терапия,ваната на клеопатра цена,евтина терапия за тяло,красива кожа,вана с мляко цена,топла вана,супер цена.
романтична вана със свещи,идея за поадрък за свети валентин,романтична вечер,супер цена за двама,промоция за двама.

Вана за двама! Плюс бутилка вино или шампанско - по ваш избор - 62.00лв вместо 90.00лв


Цена:
90.00 лв.
62.00 лв.Спестяваш: 28.00 лв.
-31%88 88 88часа мин. сек.

Отдайте се на релакс, романтика и най - вече удоволствие за Вас и Вашата половинка. Направете празниците незабравими, а делниците още по - любими.

Потопете се в топла, отпускаща вана от времето на Клеопатра. Ако искате да поглезите по нестандартен начин тялото и душата си - това е мястото.

Като допълнение ще получите подарък - бутилка червено вино /шампанско по избор. В романтична обстановка на приглушена светлина и релакс музика ще съществувате само Вие и Вашата половинка.

Офертата включва:

 • хидромасажна вана за двама
 • бутилка вино или шампанско - по избор
Виж офертата
романтична вана със свещи,идея за поадрък за свети валентин,романтична вечер,супер цена за двама,промоция за двама.романтична вана със свещи,идея за поадрък за свети валентин,романтична вечер,супер цена за двама,промоция за двама.
бижута уникат,цени на бижута,идея за подарък,уникални бижута цени,арт обици,красиви обици,промоция на бижута.

Уникални бижута, ръчна изработка. Направени с много любов и за всеки повод. Закачливи и забавни, подари усмивки на теб и твой приятел!


Цена:
12.00 лв.
6.89 лв.Спестяваш: 5.11 лв.
-43%88 88 88часа мин. сек.
Представяли ли сте си някога, че може да носите на ушите си уникално бижу. Не говорим за скъпи диаманти и сапфири, а нещо наистина интересно и безценно, нещо което няма да има никоя друга жена и то на уникалната цена от 6,89лв. вместо 12,00лв.

Тази оферта Ви осигурява:
 • Уникални обеци, направени от полимерен моделин.
 • Много усмивки и добро настроение...
Виж офертата
бижута уникат,цени на бижута,идея за подарък,уникални бижута цени,арт обици,красиви обици,промоция на бижута.бижута уникат,цени на бижута,идея за подарък,уникални бижута цени,арт обици,красиви обици,промоция на бижута.
идея за подарък,подарък за свети валентин,как да покажа любовта си,подаръци цени,свети валентин цени,цветя цени,красиви цветя.

Подари сърцето си в торбичка декорирана с цветя!


Цена:
14.00 лв.
10.00 лв.Спестяваш: 4.00 лв.
-29%88 88 88часа мин. сек.
Покажи на човека до теб колко много държиш на него,защото не скъпите подаръци, а тези правени от сърце са безценни!!
Вземи: керамична торбичка със сърце за надпис, декорирана с цветя- 10лв. вместо 14лв.

Офертата включва:
 • Керамична торбичка със сърце за надпис
 • Роза с декорация
Виж офертата
идея за подарък,подарък за свети валентин,как да покажа любовта си,подаръци цени,свети валентин цени,цветя цени,красиви цветя.идея за подарък,подарък за свети валентин,как да покажа любовта си,подаръци цени,свети валентин цени,цветя цени,красиви цветя.
орхидеи на добра цена,евтин подарък орхидея,красива кутийка с орхидея цена,кутия за подарък,свети валентин цени.

Покажи любовта си с прекрасна изненада. Подари орхидея в кутийка - сърце за 13,20лв. вместо за 16лв.!


Цена:
16.00 лв.
13.20 лв.Спестяваш: 2.80 лв.
-18%88 88 88часа мин. сек.
Покажи любовта си със символизиращото рядка красота и неземна любов екзотично цвете Орхидея, в комбинация с красива кутия във формата на сърце за 13,20лв. вместо за 16лв.!
Офертата включва:
 • красиво цвете Орхидея
 • кутия с формата на сърце и декорация върху капачето и мече
Виж офертата
орхидеи на добра цена,евтин подарък орхидея,красива кутийка с орхидея цена,кутия за подарък,свети валентин цени.орхидеи на добра цена,евтин подарък орхидея,красива кутийка с орхидея цена,кутия за подарък,свети валентин цени.
красив букет цена,лилави цветя,картичка за свети валентин,поръчка на цветя,уникален букет цена,топ оферта за подарък,покажи любовта си.

Подарете любов за Св. Валентин, украсете я с цветя и сувенир за 9,80лв. вместо за 16 лв.


Цена:
16.00 лв.
9.80 лв.Спестяваш: 6.20 лв.
-39%88 88 88часа мин. сек.
Остават броени дни до Свети Валентин...какво ли послание носи цветето, което ще й подаря? Какво цвете да й подаря?

...ако такива въпроси се въртят в главата ти...
...ако се колебаеш... ще ти помогнем веднага. Подари букет в икебана
+стойка за картичка(сърце)+ картичка
9.80лв. вместо 16лв. Колко е лесно да я направиш щастлива!

Офертата включва:
 • Букет в икебана
 • Стойка за картичка (сърце)
 • Картичка
Виж офертата
красив букет цена,лилави цветя,картичка за свети валентин,поръчка на цветя,уникален букет цена,топ оферта за подарък,покажи любовта си.красив букет цена,лилави цветя,картичка за свети валентин,поръчка на цветя,уникален букет цена,топ оферта за подарък,покажи любовта си.
бърз тен цени,спрей тен цени,промоция на спрей тен,къде в софия има спрей тен,мигновен тен цени,бързо почерняване промоции.

Тен за 10 минути.. Даа-бе? Да, вече всичко е възможно. 1 процедура California спрей-тен + 10 мин. Солариум за 17лв. вместо 35лв.


Цена:
35.00 лв.
17.00 лв.Спестяваш: 18.00 лв.
-51%88 88 88часа мин. сек.
Само сега можеш да се възползваш от супер офертата на салон за красота ШЕДЬОВЪР.
California спрей-тен + 10 мин. Солариум за по-добър ефект 17лв. вместо 35лв.

Офертата включва
 • 1 процедура California спрей-тен
 • 10 минути солариум за по-добър ефект.
Виж офертата
бърз тен цени,спрей тен цени,промоция на спрей тен,къде в софия има спрей тен,мигновен тен цени,бързо почерняване промоции.бърз тен цени,спрей тен цени,промоция на спрей тен,къде в софия има спрей тен,мигновен тен цени,бързо почерняване промоции.
Евтин солариум,карти за солариум цена,солариуми в софия,добър солариум,соларно студио в софия,промоция на солариум,бързо почерняване.

Писна ти да си с тен на снежен човек и искаш да имаш летен загар? Нищо, че сега е зима... Вземи си карта за солариум за 60 мин. само за 12лв. вместо 48лв.


Цена:
48.00 лв.
12.00 лв.Спестяваш: 36.00 лв.
-75%88 88 88часа мин. сек.
Искаш да се фукаш с латино загар, заповядай при нас!
Соларно студио МАРГИ 2003
 • Карта за 60 минути солариум Еrgoline-advantig 350 turbo за 12лв. вместо 48лв
 • изкусителен тен с качеството на Еrgoline-advantig 350 turbo
Виж офертата
Евтин солариум,карти за солариум цена,солариуми в софия,добър солариум,соларно студио в софия,промоция на солариум,бързо почерняване.Евтин солариум,карти за солариум цена,солариуми в софия,добър солариум,соларно студио в софия,промоция на солариум,бързо почерняване.
хотели в банско цени,промоции на хотели в планината,ски в банско,семейни хотели в банско цени,семеен хотел кралев двор цени,промоции на хотели.

Все още не сте ходили на ски? А на почивка? Сега е моментът! Отидете в Банско за 5 дни, в семеен хотел Кралев двор - само за 369.99 лв вместо за 705 лв!


Цена:
705.00 лв.
369.99 лв.Спестяваш: 335.01 лв.
-48%88 88 88часа мин. сек.
Вашата съвършена почивка е целта, към която екипът на хотел Кралев двор, изпитано вече пета година, се стреми и с много работа и любов я постига. Многобройните им редовни клиенти им дават увереност в това.
 • Закуска на бюфет в ресторант Кралев двор
 • Вечеря в ресторанта на хотела
 • Безплатен паркинг
 • Безплатен WiFi интернет
 • Безплатна сауна и 10 % отстъпка от масажните процедури в хотела
 • ДДС
 • Туристическа такса
 • Късно освобождаване при запитване
Виж офертата
хотели в банско цени,промоции на хотели в планината,ски в банско,семейни хотели в банско цени,семеен хотел кралев двор цени,промоции на хотели.хотели в банско цени,промоции на хотели в планината,ски в банско,семейни хотели в банско цени,семеен хотел кралев двор цени,промоции на хотели.
обзавеждане за дома цени,дизайнерско обзавеждане цени,закачалки за антре цени,супер обзавеждане цена,промоция на дизайнерски закачалки.

Представяме ви закачалка, която не можете да си закупите от магазина! Сега само за 189лв. вместо за 320лв.!


Цена:
320.00 лв.
189.00 лв.Спестяваш: 131.00 лв.
-41%88 88 88часа мин. сек.
Искате нещо различно, нещо което не намирате в магазина? Представяме ви уникални, ръчно изработени закачлки, които ще внесат артистичност във вашият дом!

Ръчно обработени и оцветени арт закачалки, лазерно гравирани. Боя темпера плюс шлак метал (технология за рисуване на икони) рисувани от Даниел Казаков- иконописец.
Приблизителни размери: ширина 1м. Дължина 1м.

Можем да произведем за Вас закачалка за антре или декорация за стена по Ваш идеен проект. Герб или флаг на всяка една държава, емблема или герб на футболни, баскетболни и др. отбори и подобни.
Цените варират в зависимост от сложността на експозицията !

Какво включва офертата:
 • закачалка избрана от готовите дизайнерски предложения
 • безплатна доставка и монтаж в рамките на София
 • безплатна доставка с куриер за цялата страна
Забележка: Ако желаете изделие по Ваш идеен проект е нужно доплащане в зависимост от сложността на експозицията!
Виж офертата
обзавеждане за дома цени,дизайнерско обзавеждане цени,закачалки за антре цени,супер обзавеждане цена,промоция на дизайнерски закачалки.обзавеждане за дома цени,дизайнерско обзавеждане цени,закачалки за антре цени,супер обзавеждане цена,промоция на дизайнерски закачалки.
Вксуна скара,евтин ресторант,бирарии в софия цени,бирария Дондуков цени,заведения в центъра на софия,евтино и вкусно.

Хапнете, пийнете и се повеселете! Мешана скара в комбинация с каничка вино от 1 литър само за 12,90лв. вместо 25,80лв. И всичко това в бирария “Дондуковъ“!


Цена:
25.80 лв.
12.90 лв.Спестяваш: 12.90 лв.
-50%88 88 88часа мин. сек.
Изкарайте прекрасна вечер в компанията на приятели и се насладете на вкусните изкушения, които ви предлага бирария "Дондуковъ".

Офертата включва:
 • порция мешана скара – 600гр.
 • (кюфте, кебапче, св.шишче, св. котлет, кърначе)
 • каничка червено наливно вино от 1 литър.
Виж офертата
Вксуна скара,евтин ресторант,бирарии в софия цени,бирария Дондуков цени,заведения в центъра на софия,евтино и вкусно.Вксуна скара,евтин ресторант,бирарии в софия цени,бирария Дондуков цени,заведения в центъра на софия,евтино и вкусно.
Обзавеждане за кухня,евтино обзавеждане за кухня,дизайн на кухни цени,кухненско обзавеждане цени,нова кухня цени,евтина кухня.

Кухнята, за която винаги сте мечтали! Сега с 20% отстъпка! ViviDDesign Ви дава шанса да я имате във форма, цвят и размери по Ваш вкус.


Цена:
37.50 лв.
30.00 лв.Спестяваш: 7.50 лв.
-20%88 88 88часа мин. сек.

Представете си, че имате кухненско обзавеждане, което пасва точно на Вашето помещение; съдържа всичко, което ви е нужно и изглежда така, както винаги сте си го представяли.

Спрете да си представяте, за да не изпуснете офертата с 20% отстъпка, отговаряща на Вашата мечта!

Доверете се на viviDDesign 12 години опит в изработката на мебели по поръчка!

Закупуването на Ваучер на стойност 30.00лв ви гарантира отстъпка от 20% за цената на цялата оферта!

Какво включва офертата:
 • взимане на размери
 • изготвяне на проект
 • изработка по-проект
 • доставка и монтаж
Виж офертата
Обзавеждане за кухня,евтино обзавеждане за кухня,дизайн на кухни цени,кухненско обзавеждане цени,нова кухня цени,евтина кухня.Обзавеждане за кухня,евтино обзавеждане за кухня,дизайн на кухни цени,кухненско обзавеждане цени,нова кухня цени,евтина кухня.
: семеен хотел,хотели в Родопите цени,Цигов чарк,почивка в родопите,евтини хотели,хотели цени,кълвачеви цени,семеен хотел цени,почивка.

Подарете си почивка сред природата в най-загадъчната планина в България, Родопите! 3 нощувки в сгушеното сред красивата планина градче Цигов чарк в хотел Кълвачеви за 72лв. вместо 150 лв.


Цена:
150.00 лв.
72.00 лв.Спестяваш: 78.00 лв.
-52%88 88 88часа мин. сек.
Трябва ви почивка или организирате празник със семейството и приятели?

Намерили сте точното място - Семеен хотел "Кълвачеви" се намира в центъра на "Цигов Чарк". Разположен е в близост до брега на язовир "Батак" с великолепен изглед към него.

В полите на Родопите, хотел Кълвачеви предлага за Вас:
 • 3 нощувки в двойна стая за двама, на цена 72.00лв, вместо 150.00лв
 • 3 нощувки за четирима в студио на цена 85.00лв, вместо 180.00лв.
 • 3 нощувки в студио с джакузи или апартамент на цена 108.00лв вместо 240.00лв
 • 3 нощувки за петима в апартамент за 108.00лв вместо 240.00лв!
Настяване на деца до 14 годишна възраст е безплатно!

Dabe.bg
Ви дава възможност при закупуване на тази оферта когато натиснете бутона КУПИ да посочите желания от Вас вариант!

Обявените цени са пакетни за трите нощувки и са за помещение.
Виж офертата
: семеен хотел,хотели в Родопите цени,Цигов чарк,почивка в родопите,евтини хотели,хотели цени,кълвачеви цени,семеен хотел цени,почивка.: семеен хотел,хотели в Родопите цени,Цигов чарк,почивка в родопите,евтини хотели,хотели цени,кълвачеви цени,семеен хотел цени,почивка.
професионален грим, гримьор,евтин грим,парти грим ,празничен грим ,професионална козметика,официален грим.

Бъдете неустоима! Професионален грим + поставяне на изкуствени мигли на страхотна цена от 28.00лв, вместо 70.00лв


Цена:
70.00 лв.
28.00 лв.Спестяваш: 42.00 лв.
-60%88 88 88часа мин. сек.

Идва 14 Февруари ... искате да изглеждате перфектно? Искате да сте безупречна пред своята половинка? Цена: 28,00лева вместо 70,00лева. Само сега - професионален грим + бонус - поставяне на изкуствени мигли за Вашия празник или за деня на влюбените на уникална цена! На удобно за Вас място!
Виж офертата
професионален грим, гримьор,евтин грим,парти грим ,празничен грим ,професионална козметика,официален грим.професионален грим, гримьор,евтин грим,парти грим ,празничен грим ,професионална козметика,официален грим.
измиване и сешоар цена,маска за коса цена,красива коса,евтин сешоар,промоция за измиване и сешоар,фризьор.

Сешоар + Арганова маска за 7,90лв. вместо 25,00лв. + масажно измиване на коса.


Цена:
25.00 лв.
7.90 лв.Спестяваш: 17.10 лв.
-68%88 88 88часа мин. сек.
Доставете си удоволствие и помогнете на косата си да бъде жизнена, подхранена и здрава. В STUDIODIDI ще се погрижат за Вашата добре оформена прическа. Насладете се на масажно измиване на Вашата коса и почувствайте дъха на Мароканското злато с Аргановата маска . Тя ще върне блясъка на косата Ви и ще я подхрани и хидратира в дълбочина. Красивата коса се нуждае и от красиво оформена прическа.

Оставете се в ръцете на професионалистите от STUDIODIDI и ще останете очаровани от резултата.

Офертата включва:

 • масажно измиване
 • Арганова маска за коса
 • оформяне на прическа със сешоар

 • Може да закупите неограничен брой ваучери за Вас или за подарък.
Виж офертата
измиване и сешоар цена,маска за коса цена,красива коса,евтин сешоар,промоция за измиване и сешоар,фризьор.измиване и сешоар цена,маска за коса цена,красива коса,евтин сешоар,промоция за измиване и сешоар,фризьор.
терапия за мъже,цена за мъжка терапия,спа за мъже,промоция за мъже,подарък за мъже,почистване на кожа за мъже цена.

Най-после и за Вас МЪЖЕ! Силна процедура за силния пол...Терапия X-UOMO Бъдете желан, бъдете перфектен! Само сега, само за 28,00 лв. вместо за 48,00 лв. Само в SPA Demetra


Цена:
48.00 лв.
28.00 лв.Спестяваш: 20.00 лв.
-42%88 88 88часа мин. сек.
Терапия X – UOMO – активният начин на живот. Ежедневното агресивно третиране на кожата при бръснене, вредното влияние на околната среда, всичко това се натрупва не само на лицето, но и на цялостното Ви излъчване! Сега в SPA Demetra имате невероятната възможност да се погрижите за себеси, и то на атрактивна цена! Процедура за почистване, подхранване и възвръщане еластичността на сухата и раздразнена кожа. Приятно усещане и траен ефект!
Виж офертата
терапия за мъже,цена за мъжка терапия,спа за мъже,промоция за мъже,подарък за мъже,почистване на кожа за мъже цена.терапия за мъже,цена за мъжка терапия,спа за мъже,промоция за мъже,подарък за мъже,почистване на кожа за мъже цена.
плосък корем,загуба на сантиметри,цена за терапия за корем,как да си махна коремчето,евтино премахване на корем.

ПЛОСЪК КОРЕМ..?! - И след Коледа стават чудеса ! Само за 55лв


Цена:
90.00 лв.
55.00 лв.Спестяваш: 35.00 лв.
-39%88 88 88часа мин. сек.
Зима, празници - а ние се чувстваме тежки, преяли и много ни се иска да намалим обиколката на корема, а защо не и да имаме плосък корем?

Терапия плосък корем – това е терапия за моделиране на тялото, трайна загуба на сантиметри, чрез въздействие в дълбочина на клетките. Корема е най-уязвимата част от тялото, по отношение на затлъстяването. Мускулатурата му е ленива, полуподвижна и най-малко се натоварва. Освен това е защитен с дебел кожен слой и позволява да се трупат мазнини. Борбата със затлъстяването означава системно раздвижване на коремните мускули.
В Spa Demetra ще се погрижат да изглеждате великолепно! Терапията на QETRE за моделиране на коремната област води до трайна загуба на сантиметри чрез въздействие в дълбочина на клетките.
Коремът е по-плосък, а талията по финна. Брой процедури: 6-8 по 1-2 пъти в седмицата в зависимoст от индивидуалните нужди.
  Офертата включва:
 • Една процедура за моделиране на тялото – в областта на корема.
 • Терапия за моделиране на тялото
 • Може да закупите неограничен брой ваучери.
 • 1 терапия –действие в 5 направления
  * Отслабване (трайна загуба на сантиметри, чрез въздействие в дълбочина на клетките)
  * Изгаряне на мазнини
  * Борба с целулита
  * Стягане и оформяне контурите на тялото
  * Стрии
Виж офертата
плосък корем,загуба на сантиметри,цена за терапия за корем,как да си махна коремчето,евтино премахване на корем.плосък корем,загуба на сантиметри,цена за терапия за корем,как да си махна коремчето,евтино премахване на корем.
парна баня цена,оферта за парна баня,араганова терапия за коса цена,спа терапия за коса цени,евтина спа терапия за коса.

Парна Баня или Сауна(по Ваш избор)+ Сешоар+ Арганова терапия за коса - изкусително предложение от SPA Demetra само за 15,00 лв. вместо за 35,00 лв.


Цена:
35.00 лв.
15.00 лв.Спестяваш: 20.00 лв.
-57%88 88 88часа мин. сек.
След като сте изхвърлили токсинте от тялото си и сте се погрижили за кожата си в парната баня или сауната е време да се погрижите и за косата си.

За да излезете напълно освежени и сияещи от Spa център Demetra направете сешоар + терапия с Арганово масло за косата си. Отпуснете се и почувствайте нежния бриз на Атлантика със СПА Терапия за коса с АРГАНОВО МАСЛО – „Мароканското злато“ с дъх на слънчева енергия, подхранваща, топла и силна. В Spa Demetra ще се погрижат да изглеждате великолепно!
  Офертата включва:
 • Парна Баня или Сауна/по Ваш избор
 • Оформяне на прическа със сешоар
 • Арганова терапия за коса
 • Може да закупите неограничен брой ваучери.
Виж офертата
парна баня цена,оферта за парна баня,араганова терапия за коса цена,спа терапия за коса цени,евтина спа терапия за коса.парна баня цена,оферта за парна баня,араганова терапия за коса цена,спа терапия за коса цени,евтина спа терапия за коса.
Евтин масаж,оферта за масажи,масаж,стрес масаж,отпускащ масаж,топ оферта за масаж,цена на масажи.

Отпуск? Или по-добре отпускане със Анти стрес масаж (цяло тяло) Турска Баня или Парна Баня или Сауна от SPA Demetra Само за 28,00 лв. вместо за 70,00 лв.


Цена:
70.00 лв.
28.00 лв.Спестяваш: 42.00 лв.
-60%88 88 88часа мин. сек.
Малкото почивни дни не са достатъчни да се отърсите от напрегнатата предпразнична еуфория! Изберете отпускащия пакет от SPA Demetra. Започнете новата година заредени и спокойни!
Офертата включва:
* Релаксиращ анти стрес масаж на цяло тало
* 40 минутна процедура съчетана с букет от билки, нагряти до телесна температура
* Турска, Парна Баня или Сауна (по-избор)
Освободете се от стреса, почувствайте тялото си преродено и готово за нов живот!
Виж офертата
Евтин масаж,оферта за масажи,масаж,стрес масаж,отпускащ масаж,топ оферта за масаж,цена на масажи.Евтин масаж,оферта за масажи,масаж,стрес масаж,отпускащ масаж,топ оферта за масаж,цена на масажи.
почистване на лице,терапия за лице,масаж на лице,сезонна терапия на лице,цена за почистване на лице,кожа.

Почистване на лице + терапия сезонка - сега на цена 28,00лв. вместо 65,00лв.


Цена:
65.00 лв.
28.00 лв.Спестяваш: 37.00 лв.
-57%88 88 88часа мин. сек.
Почистването на лице никога не е било толкова приятно...
В Spa Demetra ще се погрижат да изглеждате великолепно и да подготвите кожата на лицето си за шокиращите разлики от ниски и високи температури. Целта на терапията е да се отстранят мъртвите клетки от най-горния слой на епидермиса и да се даде възможност на кожата да диша и за по-доброто проникване на следващите продукти.
В комбинация със сезонка ще подготвите Вашата кожа като я предпазите от вредното влияние на времето.
  В офертата се включва:
 • почистване на лице
 • терапия Сезонка
Виж офертата
почистване на лице,терапия за лице,масаж на лице,сезонна терапия на лице,цена за почистване на лице,кожа.почистване на лице,терапия за лице,масаж на лице,сезонна терапия на лице,цена за почистване на лице,кожа.
професионален грим, гримьор,евтин грим,парти грим,грим цена,професионална козметика,официален грим.

Само сега професионален грим с качествена козметика за 30 лева, вместо за 60 лева, на удобно за вас място!!!!


Цена:
60.00 лв.
30.00 лв.Спестяваш: 30.00 лв.
-50%88 88 88часа мин. сек.
Празниците са вече тук, и искате да изглеждате перфектно?Искате да направите впечателение на някое парти ?

Това не е проблем!!!
Виж офертата
професионален грим, гримьор,евтин грим,парти грим,грим цена,професионална козметика,официален грим.професионален грим, гримьор,евтин грим,парти грим,грим цена,професионална козметика,официален грим.
водка руски стандарт,оферта за руски стандарт,хубава водка,цена за руски стандарт платинум,промоция на водка.

Руски Стандарт Платинум – водката създадена за царе! Сега на уникалната цена от 27.00 лв.


Цена:
32.00 лв.
27.00 лв.Спестяваш: 5.00 лв.
-16%88 88 88часа мин. сек.
Само сега вземи бутилка от любимата си водка – *Russian Standard Platinum* 0.7л. на уникална цена от 27.00 лв. и ще прекараш много незабравими мигове в щури купони с твоите приятели и любими хoра.

Dabe.bg призовава да консумирате с мярка!
Забранено за лица под 18 години!
Виж офертата
водка руски стандарт,оферта за руски стандарт,хубава водка,цена за руски стандарт платинум,промоция на водка.водка руски стандарт,оферта за руски стандарт,хубава водка,цена за руски стандарт платинум,промоция на водка.
Оферта за уиски,хубаво уиски,идея за подарък,евтино уиски,цена на бутилка чивас,чивас регал,chivas regal цена.

Дългогодишна традиция, неподражаем вкус за всички, който ценят истинските неща CHIVAS REGAL 12г. само за 36.00лв вместо за 46.00лв.


Цена:
46.00 лв.
36.00 лв.Спестяваш: 10.00 лв.
-22%88 88 88часа мин. сек.
Имаш чудесен повод, който искаш да споделиш с определен кръг хора?!

Чувствш се уморен от стреса на ежедневието?
Копнееш да се отпуснеш в уютния си дом с чаша стилно питие в ръка?

Вземи бутилка *CHIVAS REGAL* 12г на страхотна цена от 36,00 лв..

Изпитай първокласно удволствие!

Dabe.bg призовава да консумирате с мярка!
Забранено за лица под 18 години!
Виж офертата
Оферта за уиски,хубаво уиски,идея за подарък,евтино уиски,цена на бутилка чивас,чивас регал,chivas regal цена.Оферта за уиски,хубаво уиски,идея за подарък,евтино уиски,цена на бутилка чивас,чивас регал,chivas regal цена.
Поставяне на миркочип,кучешки чип,евтино поставяне на чип,промоция на чип,задължителен чип,къде слагат чипове.

Поставяне на микрочип + безплатен клиничен преглед само за 33лв. Вместо 55лв


Цена:
55.00 лв.
33.00 лв.Спестяваш: 22.00 лв.
-40%88 88 88часа мин. сек.
От дълго време отлагате да поставите задължителния микрочип на Вашия домашен любимец. Сега е моментът! Във ветеринарна клиника КАКАДУ ще се погрижат за това.
Виж офертата
Поставяне на миркочип,кучешки чип,евтино поставяне на чип,промоция на чип,задължителен чип,къде слагат чипове.Поставяне на миркочип,кучешки чип,евтино поставяне на чип,промоция на чип,задължителен чип,къде слагат чипове.
Смяна на летни гуми,супер цена за гуми,смяна на гуми,баланс на гуми,монтаж на гуми,демонтаж на гуми.

Сняг и лед? Не е късно ! Само 18.99 лв. при А.С.С. Auto -53% Смяна на четирити гуми, баланс и още екстри !


Цена:
40.00 лв.
18.99 лв.Спестяваш: 21.01 лв.
-53%88 88 88часа мин. сек.
Ако все още не сте преобули колата си със зимни ботушки, не е късно !
A.S.S. Auto ще се погрижи за Вас коректно и професионално.
Гарантирайте сигурността на автомобила, на себе си и на другите около Вас !
Офертата включва: демонтаж, монтаж и баланс на четири бр. гуми (от 13 до 16 цола)+ екстри
 • Проверка на спирачната течност.
 • Проверка на акумулатора.
 • Преглед ходовата част на автомобила.
 • Проверка на антифриза.
 • Проверка на маслото.
 • Проверка на зареждането на алтернатора.
Виж офертата
Смяна на летни гуми,супер цена за гуми,смяна на гуми,баланс на гуми,монтаж на гуми,демонтаж на гуми.Смяна на летни гуми,супер цена за гуми,смяна на гуми,баланс на гуми,монтаж на гуми,демонтаж на гуми.
Супер оферта за детско парти,детско парти,аниматор за деца,анимация за деца,дестки герои,парти със супер герой.

90 минути парти със супер герой по избор (Спайдърмен, Батман, Бен тен, Пират, Клоун, Спортакус, Принцеса, Уинкс, плюс украса балонени цветя и фигурки) само сега за 49лв. вместо 101лв


Цена:
101.00 лв.
49.00 лв.Спестяваш: 52.00 лв.
-51%88 88 88часа мин. сек.
Искате да направите незабравим празника на Вашето малко съкровище, искате да видите щастливите искри в неговите очи .

90 минути парти със супер герой по избор (Спайдърмен, Батман, Бен тен, Пират, Клоун, Спортакус, Принцеса, Уинкс, плюс украса балонени цветя и фигурки) само сега за 49лв. вместо 101лв.
Виж офертата
Супер оферта за детско парти,детско парти,аниматор за деца,анимация за деца,дестки герои,парти със супер герой.Супер оферта за детско парти,детско парти,аниматор за деца,анимация за деца,дестки герои,парти със супер герой.