ти играеш, доброто печели

#гудгейм е движение за благотворителност чрез видео игри, създадено с цел да даде възможност на българската гейминг общност да реализира проекти и да подкрепя благотворителни каузи, свързани с осигуряване на достъп до знание.

Нашият екип вярва, че знанието е основен двигател за просперитет на всяко общество.

#гудгейм бе инициран през 2021 година от TDB Play

ПРОЕКТ: 12 ОТ ЛИЦАТА НА ГЕЙМИНГА

В нашата първа инициатива ще представим част от пъстрата палитра “геймъри” в България. Избрахме хора, с различни професии и житейски път, за които видео игрите имат съществена роля, за да ги срещнем с изявени български журналисти, които да представят техните истории.

КАУЗА: PREPODAVAME.BG

В послените месеци на 2021, #гудгейм започна първата си благотворителна кампания в подкрепа на prepodavame.bg – платформа за “Заедно в Час” за ресурси, уроци и източници, които помагат на българските учители да създадат интересни, увлекателни и качестени уроци в класните си стаи.

Main Quest: фондонабиране за prepodavame.bg

Целта ни беше да наберем 30 000 лв. Успяхме да достигнем 19 172 лв (почти 2 от 3 звезди, следващия път ще си подобрим final score-a) в рамките на 2 онлайн събития:
четвъртия Български Гейминг Маратон и
72 75-часовия благотворителен лайвстрийм #гудгейм спринт

ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ #ГУДГЕЙМ!

Ако геймингът и знанието са близки до сърцето ти, запиши се за нашия нюзлетър, за да бъдеш информиран за бъдещи проекти и кампании в подкрепа на смислени каузи!

ИНИЦИАТИВА НА TDB PLAY

Началото на #гудгейм е поставено от TDB Play – компания за гейминг, маркетинг и гийк култура, както и организатор на Българския Гейминг Маратон.