#ГудГейм
Движение за Благотворителност Чрез Видео Игри

Игрите са ни дали много знания и умения. Разкрили са ни нови светове и възможности. Направили са ни по-добри хора. Имаме натрупани знания в различни области на познанието чрез игрите. Това е огромна привилегия за нас и ние искаме да споделим това знание със света чрез инициативата #ГудГейм. Ще работим усилено, за да изградим и ангажираме нашата общност да участва, да се учи и да действа в подкрепа на избрани смислени проекти и каузи. 

Вярваме, че познанието е това, което ни сближава, а достъпът до знание е от изключителна важност и фундаментална основа за развитието и благоденствието на индивида и обществотото.  С платформата #ГудГейм си поставяме за цел да подкрепяме значими каузи и реализираме проекти, свързани с осигуряване на достъп до знание, защото вярваме, че то е основен двигател за просперитет на всяко общество. 

През месец декември стартираме #ГудГеймблаготворителна инициатива, целяща да обедини хора, организации и бизнеси с афинитет към видео игри – тези, които активно играят игри т. нар. геймъри, създателите на гейминг съдържание, както и компании работещи в сферата на гейминга и електронните спортове, зад една обща кауза – подобряване на средата и повишаване на достъпа до знание в България. 

Платформата #ГудГейм предоставя възможност именно за това, а нашият екип канализира тази енергия – работейки с всички по веригата – от играещите хора, през създателите на гейминг съдържание и компаниите, до крайните бенефициенти на платформата #ГудГейм.

Екипът на #ГудГейм отправя отворена покана към създатели на гейминг съдържание, гейминг студиа и компании, свързани с индустрията, да се включат в инициативата чрез различни механизми – благотворителни стриймове, турнири, създаване на in-game предмети с благотворителна цел, онлайн събития, разпродажби и т.н.

Преди и по време на предстоящото издание на четвърти пореден Български Гейминг Маратон, организиран от TDB Play на 19-ти декември, подготвяме и ще представим различни канали, механизми и инструменти за включване. Също така ще предоставим и всички необходими комуникационни материали, за да е възможно участието за подкрепа на каузата, която сме избрали, да е лесно и достъпно за всеки.